TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Efter 14 år – Oscar avslöjar kärlekshemligheten med Peter Jöback

15 jul, 2017 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Nu avslöjar Oscar Jöback hur han och maken Peter Jöback håller kärleken vid liv efter 14 år – och berättar även om deras okända paus.
Annons

Den folkkära musikalstjärnan Peter Jöback, 46, och hans make Oscar Jöback, 41, brukar hålla sitt privatliv just privat. De gifte sig för sju år sedan och har två döttrar tillsammans med en kvinnligt par.

Men i en ny artikel i tidningen Topphälsa som Expressen tagit del av skriver Oscar själv om hur de håller sin kärlek vid liv.

Oscar, som arbetar personlig tränare, avslöjar att de inte alltid får ihop sina scheman och kan ses så ofta som de vill – men att det också är en viktig pusselbit för att deras äktenskap ska fungera.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Jag tror på att ge varandra utrymme och frihet, att följa våra drömmar på var sitt håll”, skriver han i sin dagboksartikel och fortsätter:

Stiligare par får man leta efter! Peter och Oscar Jöback föll för varandra för 14 år sedan.

“Det går inte att vara rädd för att förlora varandra. Att våga förlora har blivit en styrka för mig på senare år. Eftersom jag blev lämnad som barn har jag haft svårt att sätta mig i situationer där jag kan riskera att bli det igen”.

Annons

Med den rädslan i ryggraden var det ingen självklarhet att de skulle bli ett par när de träffades för första gången för 14 år sedan. Oscar avslöjar att de till och med tog en paus från varandra under en vecka för att klura ut vad de betydde för varandra.

“När vi efter den veckan träffades på en restaurang så var det så självklart att vi skulle köra på tillsammans. Det är 14 år sedan och det är fortfarande vi. Och barnen. Min familj”, skriver han.

FOTO:

Annons