Efter 14 år – Oscar avslöjar kärlekshemligheten med Peter Jöback

Efter 14 år – Oscar avslöjar kärlekshemligheten med Peter Jöback

Nu avslöjar Oscar Jöback hur han och maken Peter Jöback håller kärleken vid liv efter 14 år – och berättar även om deras okända paus.

Den folkkära musikalstjärnan Peter Jöback, 46, och hans make Oscar Jöback, 41, brukar hålla sitt privatliv just privat. De gifte sig för sju år sedan och har två döttrar tillsammans med en kvinnligt par.

Men i en ny artikel i tidningen Topphälsa som Expressen tagit del av skriver Oscar själv om hur de håller sin kärlek vid liv.

Oscar, som arbetar personlig tränare, avslöjar att de inte alltid får ihop sina scheman och kan ses så ofta som de vill – men att det också är en viktig pusselbit för att deras äktenskap ska fungera.

“Jag tror på att ge varandra utrymme och frihet, att följa våra drömmar på var sitt håll”, skriver han i sin dagboksartikel och fortsätter:

Stiligare par får man leta efter! Peter och Oscar Jöback föll för varandra för 14 år sedan.

“Det går inte att vara rädd för att förlora varandra. Att våga förlora har blivit en styrka för mig på senare år. Eftersom jag blev lämnad som barn har jag haft svårt att sätta mig i situationer där jag kan riskera att bli det igen”.

Med den rädslan i ryggraden var det ingen självklarhet att de skulle bli ett par när de träffades för första gången för 14 år sedan. Oscar avslöjar att de till och med tog en paus från varandra under en vecka för att klura ut vad de betydde för varandra.

“När vi efter den veckan träffades på en restaurang så var det så självklart att vi skulle köra på tillsammans. Det är 14 år sedan och det är fortfarande vi. Och barnen. Min familj”, skriver han.

LÄS OCKSÅ: TV4 grundlurade tittarna – stora lögnen om Peter Jöback

LÄS OCKSÅ: Läkarens dom till Peter Jöback: Du får inte sjunga

FOTO:

FRÅN FÖRSTASIDAN