Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

13-barnsmamman Mirka visar upp resultatet efter ingreppet

18 jan, 2019 
AvAgnethe Alm
13-barnsmamman Mirka Norrström visar upp resultatet efter bukoperationen.
13-barnsmamman Mirka Norrström har opererat buken till följd av komplikationer från sina tolv förlossningar. Efter en tids återhämtning hemma visar hon nu upp resultatet och berättar om smärtan hon fortfarande genomlider.
Annons

Mirka Norrström, 46, blev ett känt ansikte för TV4-tittarna efter hennes medverkan i realityprogrammet Familjen Annorlunda. I programmet har tittarna fått följa Mirkas liv tillsammans med de 13 barn hon har ihop med exmaken Peter Norrström.

Att föda 13 barn har satt spår på Mirkas kropp menar Mirka, som i december berättade på sin blogg att hon planerade att genomgå en bukplastik för att råda bot på sina separerade magmuskler – en komplikation som kommit till följd av hennes många graviditeter.

”Sedan många år tillbaka har jag känt av besvär som jag har själv verkligen försökt träna bort speciellt mellan och efter mina 4 senaste graviditeterna. Mina många och täta graviditeter, där jag alltid blivit stor och dessutom haft två tvillinggraviditeter har satt sina spår”, skrev hon då i ett inlägg.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Mirka var samtidigt noga med att påpeka att hon inte ville göra ingreppet av skönhetskäl, utan för att hon verkligen hade problem.

Planerna blev till verklighet och för ett par veckor sedan la sig Mirka på operationsbordet. Dygnet efter ingreppet beskrev Mirka som ”ett töcken” och när hon kom hem från sjukhuset skrev hon av sig om smärtan hon fått genomlida efter operationen.

Jag är trött och försöker hitta ett bra sätt att ligga vilket är svårt för tillfället”, skrev Mirka Norrström i ett inlägg på sin blogg.

”Nästan en nära döden-upplevelse”

En dryg vecka har gått sedan operationen och Mirka Norrström har fortsatt ont. I ett nytt blogginlägg förklarar hon att hennes rygg tar kål på henne just nu.

”Innan min operation skrev många till mig och nämnde just ryggvärken efteråt och nu fattar jag vad alla menade! Jag har knappt ont i själva såren och så där man tycker att värken borde finnas. När jag hostar då är det nästan en nära döden-upplevelse men annars har jag inte ont annat än i ryggen. Biter ihop, vilar mycket och blickar framåt ett par veckor. Snart är det jobbigaste över”, skriver hon.

I samma blogginlägg delar Mirka med sig av de första bilderna på resultatet efter operationen. På en av bilderna ligger en glad Mirka på en brits med ett långt ärr på magen.

”Såren såg jättefina ut och min nya navel blir supersöt”, skriver Mirka Norrström.

FOTO: IBL, Instagram

Annons