Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Edward Bloms lyckobesked: Ska bli pappa igen

27 maj, 2018 
Hans & Anna Shimoda
Edward Blom bekräftar: ska bli pappa igen
Annons

Gastronomen och tv-profilen Edward Blom, 47, ska bli pappa igen! När Grillmässan nyligen ägde rum på Djurgården i Stockholm kom han dit med höggravida hustrun Gunilla Kinn Blom, 46.

När Hänt sedan springer på Edward efter ett scenframträdande gratulerar vi honom till pappalyckan.

– Tack, det är dags framåt sommaren, säger Edward glatt innan han är tvungen att rusa vidare.

Makarna har sedan tidigare sonen Melchior, 3, som föddes 2015 och dottern Wilhelmina, 1, som föddes så sent som i april förra året.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men då lyckades Edward och Gunilla hålla graviditeten helt hemlig, och överraskade alla när de plötsligt publicerade en bild på den nyförlösta flickan på sociala medier.

”Vi har fått en dotter! Så lycklig”, skrev Edward på Instagram.

De valde medvetet att hålla en låg profil. En anledning var Gunillas höga ålder.

– Det fanns ingen anledning att gå ut med det innan det var något, allt behöver inte ske i offentligheten. Nu när vi fått barn vill vi att alla vänner och bekanta känner till det och är glada, sa han sedan till Aftonbladet.

Annons

Edward och Gunilla har varit ett par sedan 2009 och kämpade länge för att bli föräldrar. Så pass att de nästan gav upp hoppet om ett litet kärleksbarn.

– Vi hade försökt få barn på olika vis nästan ända sedan vi träffades. Vi hade accepterat att det kanske inte skulle bli några och tyckte att vi hade ett bra liv ändå. Så när jag till sist blev gravid på naturlig väg var det ju inget mindre än ett mirakel, har Gunilla sagt till Svensk Damtidning.

Nyligen valde de också att sälja lägenheten i Stockholms innerstad för att istället satsa på ett villaliv i en av huvudstadens närförorter. I samband med försäljningen råkade Edward snudd på försäga sig om graviditeten i ett inlägg på Facebook.

”Vore det inte för att de blir fler och växer skulle vi aldrig lämna Valhallavägen”.

Annons