LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Edward Bloms chock efter intima upptäckten på familjeresan

16 aug, 2019 
AvSarah Mansouri
Edward Bloms chock under resan med familjen - nu väljer han alltid hotell i framtiden.
Under semestern fick tv-gastronomen Edward Blom en smärre chock när han för första gången testade att bo på Airbnb. ”Börjar känna att det är konstigt”, berättar han om händelsen när han gästar Gry Forssell med vänner.
Annons

Gastronomen och kulturhistorikern Edward Blom, 48, är en av Sveriges populäraste matprofiler och har setts i tv-rutan flera gånger för att prata om just mat och historia. Förra året debuterade han dessutom i Melodifestivalen med låten Livet på en pinne.

Utanför rampljuset lever han med sin familj i en villa utanför Stockholm. Det var 2009 som Edward träffade kärleken Gunilla Kinn, 47, som han idag är gift med. Paret hade länge kämpat med att bli föräldrar och var nära på att ge upp, men lyckan vände när de blev gravida på naturlig väg och fick sonen Melchior, 4.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Idag är Edward trebarnspappa och Mechior har blivit storebror till Wilhelmina, 2, och Zacharias, 1,

Under sommaren har tv-gastronomen varit pappaledig med sin yngsta son men passade på att gästa fredagens morgonprogram Gry Forssell med Vänner på Mix Megapol.

Morgongänget diskuterar vid ett tillfälle vad de tänkt på den senaste tiden. Programledare Gry Forsell, 46, ställer frågan till Edward, varpå gastronomen berättar om en resa han precis varit ute på med sin familj. En resa som började aningen chockartad för honom

Annons

”Nästa gång blir det hotell”

– Vi har varit ute och rest och testat det här Airbnb för första gången. Jag kommer hem sent på kvällen och ska jag lägga mig i sängen när jag kommer hem, inleder Edward sin berättelse.

Resten av familjen har vid det här tillfället redan anlänt till deras boende, men gastronomen kommer dit senare för att han varit på en tillställning i Tyskland. Edward, som annars är van vid att bo på hotell, tänker inte på att det här är några andra personers boende som de har hyrt.

– Jag har glasögonen på och tänker att det här är ett vanligt hotell. När man har barn kan man inte ha glasögonen framme, så jag drar bara ut nattduksbordslådan och stoppar ner mina glasögon där, förklarar Edward.

Dagen efter kommer chocken.

– Morgon, ljust, klart, var är mina glasögon? Känner efter, stoppar ner handen och då är det någon gummiartad, så här lite strävt och börjar känna att det är konstigt, det är som massor smurfar fast mycket större. Så vaknar jag till och tänker att jag inte är på ett hotell, det här är ju någons hem och här håller jag på att rota. Jag drar ut lådan och då är den proppfull av olika dubbeldildos, pluggar och salvor och mitt bland det här ligger mina glasögon, säger en chockad Edward Blom.

Alla i radiostudion skrattar högt och Edward fortsätter:

– Och det är en god kristen familj med massor kristna extra kanaler på kabel-tvn och ovanför sängen hänger ett jätteporträtt på två gånger en meter på deras bröllopsfoto och då tänker jag, okej så det är de här personerna som.. ja, okej. Nästa gång blir det hotell.

FOTO: TT

Annons