LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Edward Blom avslöjar sitt nätdejtande: ”Bara napp på...”

10 sep, 2017 
Innan Edward Blom träffade sin fru Gunilla Kinn testade nätdejtandet friskt. Men hans tid på dejtingsajterna blev inte superlyckosam. Den enda sajten han fick napp på var på den kristna dejtingsidan ”Sjunde himlen”.
Annons

Tv-profilen och gastronomen Edward Blom, 46, är idag lyckligt gift med sin fru Gunilla Kinn, 45. De träffades vid champagnebuffén på ”Årets kock”-banketten i Globen  vintern 2010. Men, det fanns en tid innan dess. En tid då Edward var aktivt sökande på singelmarknaden. För att leta dejter använde han, som så många andra, sig av olika nätdejtingsajter. Men Edward var inte en framgångsrik nätdejtare. I ”Fördomspodden” berättar gastronomprofilen att han använde sig av fyra olika dejtingsidor som ”inte var så lyckosamma”, som han själv uttrycker det.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Den enda sidan som jag egentligen fick träffar på var på en kristen dejtingsida som heter ”Sjunde himlen”. Där var det inte så viktigt med foton nämligen, säger Edward i podden.

Men att det inte blev speciellt dejter för Edward verkar inte ha varit speciellt jobbigt för honom. Något han tycker är jobbigt är nämligen, just det – att gå på dejt.

Annons

– Det är som att söka jobb. Man svettas, är nervös, tycker det är obehagligt, och sen så får man inte jobbet. Alltså dejting… jag är nog väldigt trevlig i en situation när jag träffar folk på ett naturligt sätt och umgås med dem på ett naturligt sätt, säger han och fortsätter:

– Men det här uppstyltade, när bägge vet att vi är inte är här för att bli kompisar utan vi är här för att dejta, för att båda hoppas på att hitta en respektive i livet. Det är ingen bra situation för mig, det kan jag säga. Jag var väl trevlig men det var ingen behaglig situation.

Tur var väl kanske det för den gode Edward. Om han varit en nätdejtingscasanova hade han troligtvis inte träffat sin Gunilla på den där champagnebuffén i Globen…

Foto: IBL

Annons