TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Edward Blom utslängd från minglet på grund av 3-åriga sonen: ”Förbannat sjukt”

05 jul, 2018 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Edward Blom och sonen utslängda från krog
Edward Blom och treåriga sonen Melchior blev utkörda från ett mingel under Almedalsveckan på grund av att sonen drack läsk ur vinglas.
Annons

Edward Blom, 47, hustrun Gunilla Kinn, 46, och sonen Melchior, 3, befinner sig just nu på Almedalsveckan i Visby. Familjen har ätit gott, minglat och njutit av den gotländska sommaren. Men semestern fick en tråkig vändning när Edward Blom och Melchior blev utkörda från ett mingel av ordningsvakter. Anledningen var att Melchior druckit läsk ur ett vinglas, vilket inte var uppskattat.

Ordningsvakterna på industriminglet körde ut oss för att treåriga sonen drack läsk ur vinglas. “Det sände dåliga signaler””, skriver Edward Blom i ett rasande inlägg på Instagram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Edward Blom fortsätter:

Vilket förbannat sjukt nykterist-PK-samhälle vi lever i. Hatar att IOGT har monopol på spel och därför blir så fetrika att de kan styra landet.”

I ett tidigare inlägg syns sonen Melchior mingla med en flaska öl i handen. Edward Blom understryker i inlägget att det rör sig om alkoholfri öl.

Melchior dricker alkoholfritt så ni behöver inte orosanmäla”, skriver Edward Blom.

Annons

Trots brasklappen innehåller kommentarsfältet mängder av kritiska kommentarer.

Öl till barn? Nej nej nej”, skriver en person.

Ser ju verkligen illa ut, varför ska en treåring dricka öl i en ölflaska på ett mingel med berusade människor?”, skriver en annan.

Trots öl-kritik och mingelhaveri ger Edward Blom och Melchior inte upp. I ett nytt inlägg syns Melchior mingla med läsk i ett vinglas.

Han ger sig inte”, lyder texten.

Även detta inlägg har fått många kommentarer. Men den här gången är det övervägande positiv respons.

Heja Melchior! Ge inte upp! Med stil och elegans svingar du läskglaset”, skriver en följare.

Härligt Melchior!!!! Även barn har rätt att dricka ur kvalitetsglas och inte ständigt behöva släcka törsten ur skrikiga och fläckiga plastglas!!!”, skriver en annan.

Det känns lite speciellt o lite vuxet när man får dricka ur finglas som barn.. skål grabben”, skriver en annan.

FOTO: Instagram, Ibl

Annons