TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Edward Blom minglar vidare: "Att vara pappa är fantastiskt, helt underbart!"

18 nov, 2015 
AvSofia Hadjipetri Glantz
Edward Blom hyllar sonen och hustrun. Gourmanden och tv-profilen har hittat ett behagfullt liv som familjefar.
Annons

Edward Blom, 45, har på kort tid blivit oerhört populär. I skrivande stund har kokboksförfattaren, tv-profilen och den gemytlige konnässören 72 500 följare på Instagram och 29 600 beundrare på Twitter.

– Gastronom, kulturhistoriker m.m. Lägger mest upp bilder på mat & mig själv. Ibland blir det många, särkilt när jag är onykter eller åker tåg, skriver han om sig själv på Instagram.

Den humoristiska touchen säger mycket om hans personlighet. Numera kan arkivarien från Ekerö dessutom titulera sig pappa. Den 21 maj i år föddes sonen Melchior, 5 månader, som han har med hustrun tillika frilansjournalist och utrikeskorrespondent Gunilla Kinn, 44.

– Att vara pappa är fantastiskt, helt underbart, säger Edward till Dagens Nyheter.

Edward Blom och Gunilla Kinn delar det brinnande intresset för mat och kultur. De är flitiga gäster på många av Stockholms bättre krogar, något de fortsätta med även som föräldrar. Lille Melchior har redan gjort vimmelpremiär och den nyblivna familjen har dessutom hunnit göra en tripp till New York.

Annons

Paret träffades på Årets Kock-banketten 2010. Året därpå blev de man och fru och idag bor de i en våning på Valhallavägen i Stockholm.

– Hon är intelligent, engagerad, rolig och väldigt modig. Jag är en neurotiker och hittar faror överallt. Hon har bott elva år i Harlem i New York och gjort reportageresor till Haiti, Mellanöstern och Kina, säger Edward Blom om kärleken.

– Sedan är hon väldigt söt också. Och lättsam. Jag tror inte att vi har haft ett enda riktigt gräl. För mig är det en behagfull relation.

Till Hänt har gastronomen tidigare sagt:

– Vi har ganska stort sovrum, så vi kommer att ha barnsängen bredvid vår. Sen vet jag från våra vänner att barnet mer eller mindre kommer ta över lägenheten. Alla vackra saker får flyttas undan och soffan kanske blir nerspydd.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons