Edward Bloms hemliga kamp med hustrun – under flera år: "Vi hade accepterat det"

I flera år kämpade Edward Blom och hustrun Gunilla med att få barn och när hoppet nästan var ute, kom glädjebeskedet.

Gastronomen och tv-profilen Edward Bloms, 47, liv har inte alltid varit en dans på rosor. I flera år försökte han och frun Gunilla Kinn, 46, skaffa barn, men det var förgäves.  När hoppet tillslut nästan var ute för paret, fick Gunilla reda på att hon mot alla odds väntade deras första barn. Gunilla var då 43 år. Även två år senare vid en ålder av 45 födde hon deras andra efterlängtade barn.

– Vi hade försökt få barn på olika vis, nästan ända sedan vi träffades 2009. Vi hade accepterat att det kanske inte skulle bli några och tyckte att vi hade ett bra liv ändå, berättar Gunilla för Svensk Dam och fortsätter:

– Så när jag till sist blev gravid på naturlig väg var det ju inget mindre än ett mirakel.

– Och för mig, som är troende, var det ju en gåva från Gud, säger Edward.

Trots riskerna med att skaffa barn sent i livet, gick allt bra. Idag är paret lyckligare än någonsin tillsammans med barnen Melchior, 3, och Wilhelmina, tio månader, som i tidig ålder varit flitiga restaurangbesökare tillsammans med mamma Gunilla och pappa Edward.

– Våra barn har nog varit på krogen fler gånger än de flesta. Vi upplever att folk är förstående och snälla och det brukar gå bra, men vi kan ju inte sitta och äta i lugn och ro precis, berättar Edward i intervjun och fyller i:

– Under en middag får jag springa efter Melchior säkert 40 gånger, och det har hänt att vi sagt ”aldrig mer!” Men sedan har det bara gått några dagar innan vi brutit löftet…

Och det blir mycket springande efter barnen. Dessutom lider paret av konstant sömnbrist, precis som många andra småbarnsföräldrar:

– Vi har ett ständigt sömnunderskott, så är det ju, säger Gunilla.

– Jag bryter ihop av frustration minst ett par gånger om dagen. Ibland kan jag känna mig lite gammal, det blir väl inte så mycket bus på golvet för min del, avslutar Edward.

LÄS MER: Edward Blom sönderstressad – kan inte ta hand om barnen själv

Här är den söta bilden av Wilhelmina som fick Edward Bloms följare att hylla honom ohämmat på Instagram.

Edward Blom var en av årets artister i Melodifestivalen 2018, men åkte ut i första deltävlingen.

Edward spenderar mycket tid med sina barn och tackar idag Gud för att han fick bli pappa. 

Edward Blom och frun Gunilla Kinn Blom, har fullt upp med barnen Melchior och Wilhelmina. 

LÄS MER: Edward Blom avslöjar nu hela sanningen – om sin medverkan i Melodifestivalen

Foto: Ibl, Instagram