LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Edward af Sillén om sin barnlängtan: ”Jag vill verkligen bli pappa"

21 mar, 2024 
Hedvig Tärnholm
Edward af Sillén
Edward af Sillén öppnar upp om sin barnlängtan i en ny intervju.
Det som står i vägen för drömmen är tuffa regelverk.
– Det är svårt att adoptera som ensamstående homosexuell man, berättar han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Malin Åkerman därför vägrar hon skaffa fler barnBrand logo
Malin Åkerman därför vägrar hon skaffa fler barn

Regissören och manusförfattaren Edward af Silléns karriär är i full blom. I en ny intervju berättar han inte bara om kommande filmen Ett sista race, utan även om sitt liv som singel och drömmen om att snart få bli pappa.

Edward Af Sillén om sin barnlängtan: ”Svårt att få adoptera som ensamstående”

Edward är singel sedan ett par år tillbaka men är ändå lycklig med sin tillvaro. Familjen betyder mycket och då syftar han inte bara på blodsband, utan även den plats där man känner sig hemma och kan vara sig själv ihop med sina vänner. Det finns dock en sak som fattas i Edwards liv och som han längtar efter, nämligen barn.

– Tyvärr har jag inga barn att lägga kärleken på. Jag tycker väldigt, väldigt mycket om barn och är väldigt tajt med mina vänners barn. Jag vill verkligen bli pappa, men det är svårt som ensamstående homosexuell man att kunna adoptera ett barn, berättar Edward för Tara.

Edward är själv adopterad. Med en svensk pappa och en amerikansk mamma som träffades i Brasilien och adopterade Edward redan som nyfödd, fick han förmånen att uppleva två kulturer. Det fanns en öppenhet mot världen i Edwards familj och föräldrarna har alltid varit öppna med vart han kommer ifrån.

Annons

– Jag skulle vilja adoptera därifrån. Det skulle vara underbart att få sluta cirkeln. Få ge ett brasilianskt barn den trygghet och livet som jag fått, förklarar han.

Edward af Sillén: ”Livet är för kort för rötägg och energitjuvar”

Edward är noga med vilka personer han väljer att släppa in i sitt liv. Han vill omge sig runt människor som är snälla och som tillåter honom att vara sitt sanna jag. I väntan på att kunna bygga sin egna familj har han skapat en familj och en trygghet via sina vänner och sitt arbete.

– Om jag är själv med människor som är elaka börjar jag stamma. Jag tappar självförtroendet och då är jag inte rolig. Jag blir 15 år igen, säger Edward.

– Livet är för kort för rötägg och energitjuvar, jag är besatt av skratt och snällhet, fortsätter han.

FOTO: TT

Annons