Jonas Gardell och Edvin Törnbloms möte på toaletten: ”Han sa saker..”

Jonas Gardell och Edvin Törnblom

En av årets stora snackisar på QX-galan var att Mark Levengood och Jonas Gardell dök upp ihop – bara veckor efter separationen.
Nu berättar den trefaldiga vinnaren Edvin Törnblom om det privata samtalet med Jonas på toaletten.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jonas Gardell och Mark Levengood separerar efter 37 år ihop
0:30

Efter reklamen: Jonas Gardell och Mark Levengood separerar efter 37 år ihop

(0:30)

Slå på ljud

Tidigare i veckan var det dags för den årliga XQ-galan på Cirkus i Stockholm – i år aningen mer spektakulär än tidigare då galan firade 25 år!

En av kvällens stora snackisar var att Mark Levangood, 58, och Jonas Gardell, 59, dök upp på den röda mattan tillsammans – bara några veckor efter att de gått ut med att de separerar efter närmare 40 år ihop.

– Vi är här bara för att förvirra folk, sa Jonas i en intervju till Aftonbladet under galan.

Edvin Törnblom om mötet med Jonas Gardell på toaletten

Under fredagens avsnitt av Carina Bergfeldt så tas snackisen om Jonas och Mark upp ännu en gång av den trefaldiga vinnaren på QX-galan Edvin Törnblom, 26.

Han kammade hem årets hbtq, årets bok för Bögen är lös och årets duo tillsammans med Johanna Nordström.

När han gästar Carina Bergfeldt, 42, i hennes talkshow avslöjar han att det skvallrades under kvällen om den färska separationen då det väckte reaktioner att Mark och Jonas anlände galan vid varandras sida.

– Jonas och Mark kom ju tillsammans. Nyseparerade, men inte nyskilda. Och det skvallrades på toaletten, men det stannar där, vad som sades på den toaletten. Men det är så roligt att skvallra, det är det bästa som finns! Och det är alltid mamma jag ringer till när det ska skvallras, säger Edvin i programmet.

Några detaljer om vad som sades inne på toaletten vill han inte avslöja, då Jonas hade pratat med honom i förtroende.

– Jonas sa saker till mig i förtroende! Han sa väl ingenting så, men vi skvallrade lite, som man gör!

Jimmy Guos uppmärksammade bild på Mark: ”Nya unga flamma”

Ännu något som skapade reaktioner under galakvällen var den före detta Sveriges mästerkock-deltagren Jimmy Guos publicering på Instagram. På bilden stod han, Mark och en ung man i en färgsprakande klädsel. Under bilden skrev han minst sagt något som fick flera att höja på ögonbrynen.

”QX-galan 2023: En gammal haidertrasa till outfit. Triss i frisyr. Superstar Edvin Törnblom vann alla priser. Mark Levengood och hans nya unga flamma (ni läste det här först)”, skriver han under bilden.

Men när Hänt nådde Jimmy så förklarade han att det hela var ett skämt för att han ville att folk skulle reagera. Sanningen är den att personen i fråga bara gick förbi när de skulle fota och ställde upp på en bild.

– Jag skojade verkligen. Det där är verkligen hundra procent skämt. Det är tyvärr inget sant i det, det är bara jag som vill få folk att haja till, säger Jimmy till Hänt och fortsätter:

– Jag vet inte, det var en kille som gick förbi när vi skulle vi ta en bild och då fick han vara med. Det är bara det, säger Jimmy och skrattar.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Niklas Andersson

FRÅN FÖRSTASIDAN