LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ebbas tuffa tid efter förlossningen: "Storgrät"

30 mar, 2016 
Malin Ljung
Ebba von Sydow avslöjar sanningen bakom sina tårar. Den nyblivna trebarnsmamman har nämligen drabbats av en smärtsam inflammation.
Annons

TV4-profilen Ebba Von Sydow Kleberg, 35, har gått i väntans tider mer än nio månader, men för en vecka sedan kom äntligen hennes tredje barn. En liten son.

Nu skriver hon ärligt om att den första bebistiden inte blivit som hon önskat, hon har nämligen drabbats av näst intill varje nybliven mammas mardröm: mjökstockning.

Ebba avslöjar på sin blogg att hon fått feber och lider av en tuff inflammation.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Jag vaknade inatt med frossa och dundrande huvudvärk och fattade direkt, eftersom jag har haft de här problemen förut”, skriver hon.

Ebba och maken Johan Kleberg, 42, har sedan tidigare barnen Marianne, 5, och Klas, 4. Hon skriver att hon med tidigare problematik i minnet gjort allt i sin makt för att undvika mjölkstockning. Noggrannhet med matningarna, amningsnapp, extrahjälp med amningen av en barnmorska. Trots det hårda jobbet så inser hon nu besviket att hon har fått en inflammation.

“Storgrät imorse över att det är så orättvist, VARFÖR måste vissa drabbas av de här hemskt smärtsamma problemen med amningen?”, skriver hon.

Ebba försöker mitt i smärtan att hantera situationen så gott det går, även om det är svårt.

“Ja, vi kämpar på och tar det timma för timma. Men just nu känner jag mig väldigt ynklig och rätt… Under isen, faktiskt. Nu, när man ska vara så glad”. 

FOTO: Ibl, Instagram

Annons