Ebbas tuffa tid efter förlossningen: "Storgrät"

Ebbas tuffa tid efter förlossningen: "Storgrät"

Ebba von Sydow avslöjar sanningen bakom sina tårar. Den nyblivna trebarnsmamman har nämligen drabbats av en smärtsam inflammation.

TV4-profilen Ebba Von Sydow Kleberg, 35, har gått i väntans tider mer än nio månader, men för en vecka sedan kom äntligen hennes tredje barn. En liten son.

Nu skriver hon ärligt om att den första bebistiden inte blivit som hon önskat, hon har nämligen drabbats av näst intill varje nybliven mammas mardröm: mjökstockning.

Ebba avslöjar på sin blogg att hon fått feber och lider av en tuff inflammation.

“Jag vaknade inatt med frossa och dundrande huvudvärk och fattade direkt, eftersom jag har haft de här problemen förut”, skriver hon.

Ebba och maken Johan Kleberg, 42, har sedan tidigare barnen Marianne, 5, och Klas, 4. Hon skriver att hon med tidigare problematik i minnet gjort allt i sin makt för att undvika mjölkstockning. Noggrannhet med matningarna, amningsnapp, extrahjälp med amningen av en barnmorska. Trots det hårda jobbet så inser hon nu besviket att hon har fått en inflammation.

“Storgrät imorse över att det är så orättvist, VARFÖR måste vissa drabbas av de här hemskt smärtsamma problemen med amningen?”, skriver hon.

Ebba försöker mitt i smärtan att hantera situationen så gott det går, även om det är svårt.

“Ja, vi kämpar på och tar det timma för timma. Men just nu känner jag mig väldigt ynklig och rätt… Under isen, faktiskt. Nu, när man ska vara så glad”. 

LÄS OCKSÅ: Direkt efter BB tog Ebba hjälp av kronprinsessans kompis

LÄS OCKSÅ: Gravida Ebba Von Sydow om pinsamma olyckan

FOTO: Ibl, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN