Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ebba von Sydows nya hälsobesked – 3 månader efter operationen

14 aug, 2019 
Ebba Kleberg von Sydow om skadan i foten
Ebba Kleberg von Sydow har i flera månader haft problem med sin ena fot. I maj genomgick Ebba en omfattande operation och avslöjar nu att hon ännu inte är helt återställd.
Annons
Ebba von Sydows nya hälsobesked – 3 månader efter operationen: ”Tyvärr”Brand logo
Ebba von Sydows nya hälsobesked – 3 månader efter operationen: ”Tyvärr”

Det var i maj som tv-profilen Ebba Kleberg von Sydow, 38, berättade för sina bloggläsare att hon skulle genomgå en operation. Detta efter att hon under en längre tid haft problem med sin ena fot.

”Kära ni, snälla håll tummarna för mig idag – nu ska min trasiga fot äntligen bli bättre”, skrev Ebba i ett inlägg på sin blogg vid tillfället.

Ett par dagar senare skrev Ebba Kleberg von Sydow ännu ett inlägg där hon berättade att operationen blev mer omfattande än vad som var planerat men att resultatet var lyckat.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Nu är det gjort! Vilket såklart är jätteskönt. Allt ska ha gått bra (vilket jag nog frågade läkaren om fyra gånger). Så fort jag känner mig lite piggare, så kommer det såklart att kännas så också. Men just nu känner jag mig i ärlighetens namn rätt sänkt”.

I samma inlägg avslöjade Ebba att det kommer att ta ett bra tag innan hon är helt återställd.

Annons

”Sträng ordination om högläge med gipset och tre veckor utan att belasta foten ALLS, med kryckor, följt av ortos i tre till fyra veckor känns just nu… Sådär.”

Ebba Kleberg von Sydows nya ord om skadan

Det har nu gått flera månader sedan Ebba Kleberg von Sydow genomgick operationen. I ett nytt inlägg på sitt Instagram-konto berättar tv-profilen att hon fortfarande känner av skadan.

”Sommarens favoritkjol… Och en fot som tyvärr tagit stryk av senaste dagarnas ”Äh, jag är ju BRA nu och kan göra vad som helst, typ jogga?!” Nu, högläge”, skriver hon intill en bild på sig själv med ett bandage runt foten.

Nu hoppas Ebbas följare att hon mår bättre snart.

”Så underbart vacker! Hoppas foten snart mår bättre igen”, skriver en person i en kommentar till inlägget.

”Låter inte bra med foten..”, skriver en annan.

”Jobbigt! Ta det piano med foten!”, råder en tredje.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

Annons