ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Skidstjärnan Ebba Andersson avslöjar: Blev kär i broderns kompis

01 dec, 2023 
Längdskidåkaren Ebba Andersson är het just nu!
Nu avslöjar stjärnan hur hon egentligen träffade sin pojkvän.
– Han är skidåkare precis som jag, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Edward Bloms hårda känga till Robinson: ”Dagisbarn”Brand logo
Edward Bloms hårda känga till Robinson: ”Dagisbarn”

Längdskiddrottningen Ebba Andersson är poppis just nu. Tidigare i år vann hon VM-guld i skiathlon och på 30 km i Planica. Hon har dessutom tagit medaljer i stafett – i både VM och OS.

VM-drottningen har dessutom redan fått en perfekt start på världscupsäsongen med seger direkt i lördagens individuella lopp.

Blev kär i broderns bästa kompis: ”Han är skidåkare precis som jag”

När det gäller kärlekslivet går det inte heller dåligt för Andersson. För två år sedan träffade hon sin pojkvän, Gustaf Berglund.

Gustaf är vän till Ebba Anderssons bror Fredrik.

– Han är skidåkare precis som jag och flyttade till Östersund. Gustaf är kompis med min bror Fredrik sedan tidigare och vi började hamna i samma kretsar. Efter det fick vi intresse för varandra och sågs bara han och jag, säger hon till Expressen.

Annons

Turturduvorna planerar att skaffa barn och gifta sig i framtiden. Men att Ebba tar initiativet att gå ner på knä kommer inte hända, det skulle nämligen göra pojkvännen förbannad.

– Jag friar inte! Det gör jag inte! Han skulle bli förbannad om jag gjorde det. Det har han uttryckligen sagt, säger Andersson.

Ebba med pojkvännen och skidåkaren Gustaf.

Triangeldramat i skidlandslaget – bytte partner med varandra

Skidskytte som längdskidåkning är svenskarnas favorit att titta på tv. Men förutom fantastiska prestationer av landslagsmedlemmarna så har det varit en del turer fram och tillbaka i deras kärleksliv.

I flera års tid var Jesper Nelin och Hanna Öberg ett av skidskyttevärldens mest kända par. Men efter uppbrottet fann Hanna kärleken i Martin Ponsiluoma istället, och Martins ex Fanny Johansson blev istället ihop med Jesper Nelin.

– Ett tag fungerade det dåligt, helt klart. Men jag tror att vi alla har gått vidare och vi agerar professionellt gentemot varandra, har Jesper Nelin förklarat för Expressen.

FOTO: TT / INSTAGRAM

Annons