​Margaux Dietz om familjelyckan efter relationskrisen med Jacob

​Margaux Dietz ord om familjelyckan – efter relationskrisen med Jacob Liebermann

Margaux Dietz har gått igenom en tuff tid med maken Jacob Liebermann och under en tid har de bott isär.
Nu visar influencern upp en annan bild av familjen.
”Familjen och familjetid”, skriver Margaux på Instagram.

För influencern och Youtubern Margaux Dietz, 29, har det varit en tuff höst. Hon har haft många bollar i luften vad gäller jobbet, samtidigt har Margaux gått igenom en jobbig tid med maken Jacob Liebermann, 34.

Paret gifte sig i april i år, bara några månader efter att de förlovat sig. Vigseln hölls av Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor, 32. Senare framkom det att giftermålet inte är giltigt då Ebba Busch Thor inte är registrerad vigselförrättare. Detta spelade dock ingen roll för Margaux som skrev om saken på sin blogg.

”Helt ärligt så handlar inte ett giftermål för oss om ett jäkla papper, så i vår värld är vi gifta och har varit det sedan april. Vilket var en av de bästa dagarna i våra liv!”

I oktober berättade Margaux att hon och Jacob Liebermann har en del svårigheter i sin relation.

I mitten av november kom nästa nyhet. Margaux Dietz avslöjade att hon och Jacob valt flyttat isär. I en video på Youtube har hon berättat att deras prioritet är att sonen Arnold, 2, mår bra.

För Hänt förklarade Margaux Dietz upplägget under en galamiddag för stiftelsen Zelmerlöw & Björkman Foundation.

– Vi bor fortfarande tillsammans men vi splittar upp det. Så vi har kvar lägenheten men bor inte med varandra hela tiden. Vi pendlar lite men båda vill vara med Arnold hela tiden så vi delar på hämtningar, hämtar ibland tillsammans, lämnar tillsammans, sover någon natt i lägenheten ihop, sa hon då.

Julefrid och familjetid

Den 2 december träffade Hänt influencern igen på Svenska hjältar-galan. Då berättade hon att de fortfarande bor ihop.

– Vi bor fortfarande tillsammans, men vi försöker få lite distans ifrån varandra och se om det hjälper, sa hon och fortsatte:

– Det känns bättre när man får lite.. Jag tror att när man har problem måste man ta tag i det. Har man gjort allt utom att vara isär kanske det kan vara räddning.

Men trots den svåra tiden tycks saker och ting bli bättre för familjen.

Nu har Margaux Dietz lagt upp en bild på Instagram på sig själv, Jacob och Arnold iklädda likadana tröjor. Alla ler mot kameran.

Familjen och familjetid. Än så länge Jacob Liebermann som väljer tröjorna …” lyder texten till bilden.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Senaste nytt