LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

E-type ifrågasätter relationen med Melinda – oron över känslorna: ”Vill jag?”

10 okt, 2023 
Martin ”E-type” Eriksson och Melinda Jacobs Eriksson har gift sig.
Men nu avslöjar E-type att han känt tvivel med Melinda.
– Ska jag ändra mitt liv så det inte är något kvar av mitt gamla liv?, säger han i SVT-dokumentären E-Type - the way I wanna live.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Melinda Jacob om flytten: ”E-Type får flytta på sig”Brand logo
Melinda Jacob om flytten: ”E-Type får flytta på sig”

För snart en månad sedan ringde bröllopsklockarna i Vadstena. Martin ”E-type” Eriksson och Melinda Jacobs Eriksson sa ja till varandra framför hundratals gäster.

Kärleken mellan makarna blomstrar men i den nya SVT-dokumentären E-type – The way I wanna live, berättar artisten att han känt tvivel inför relationen med Melinda.

E-type:”Fan löser jag det här?”

Melinda har fyra biologiska barn och därtill flera fosterbarn. Genom åren har över 15 barn ”passerat hennes famn”.

Annons

En av de var Esmeralda Gustafsson som påträffades död och undangömd den 30 januari 2020 hos sina biologiska föräldrar i Norrköping. I media kom hon att kallas ”Lilla hjärtat”.

– Att komma in i mitt fartfyllda liv som det ändå är, det är sällan en lugn stund, det är sällan tyst, det är inte många som skulle klara av det tror jag. Det är en stor utmaning för vem som helst, säger Melinda Jacobs Eriksson i programmet.

E-type beskriver sin fru som den coolaste han har träffat men han reflekterar också över ifall han kommer att klara av ett liv med henne.

– Det är mer än en gång som jag suttit på en stubbe i skogen och funderat på ”fan löser jag det här?. Inte bara vill jag? Ska jag ändra mitt liv så det inte är något kvar av mitt gamla liv?”. Det är det ena men sen är det också ”fixar jag det här”? Där kan jag ibland fortfarande få lite dåligt självförtroende, säger han.

Melinda Jacobs och E-types bröllop.
Annons
Vigseln i klosterkyrkan.

Melinda Jacobs hyllning till E-type: ”Han har ett jättestort hjärta”

Melinda och E-type passar som handen i handsken. Hon hyllar sin make till skyarna och beskriver honom som mycket kärleksfull.

– Martin är otroligt generös, empatisk, han har ett jättestort hjärta, sen är han rolig att vara med. Han är kul och jag skrattar, både med honom och också åt honom ibland. Han är unik och han är lätt att älska, säger hon i dokumentären E-type – The way I wanna live.

FOTO: SVT

Annons