ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

E-type i tårar under bröllopet med Melinda – första orden om lyckan

17 sep, 2023 
bröllopet mellan e-type och melinda
Martin ”E-type” Erikson och Melinda Jacobs har sagt ja till varandra.
Bröllopet i Vadstena blev både storslaget och känslosamt.
– Det blev väldigt mycket känslor, säger artisten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Melinda Jacob om flytten: ”E-Type får flytta på sig”Brand logo
Melinda Jacob om flytten: ”E-Type får flytta på sig”

Martin ”E-type” Erikson har gift sig med sin Melinda Jacobs och bröllopet gick av stapeln under lördagen i Vadstena klosterkyrka.

Det var en kändistät gästlista, bland andra var Carola Häggkvist, Dr Alban, Christian ”Kicken” Lundqvist, Sarah Dawn Finer och Uno Svenningsson på plats.

Nu berättar E-type om bröllopet och avslöjar att en och annan tår fälldes.

E-types första ord: ”Det blev väldigt mycket känslor”

– Det var fantastiskt, underbart. Det var mer än vad vi har vågat drömma om. Man har ju en förhoppning och en dröm och den tiofaldigades, säger han till Expressen och fortsätter.

Annons

– Det känns jättebra. Vi har ju levt som om vi var gifta men det känns bra, häftigt. Vi har barn tillsammans och nu har de två föräldrar som är gifta och det tycker jag som är av den gamla skolan känns väldigt bra i hjärtat.

På frågan om det blev tårar under bröllopet blir svaret ja.

– Haha ja det blev det. Hela min egen tro på att jag var en cool kille, den fallerade. Det var så mycket känslor eftersom vi även hade en minnesstund för de som står oss nära som inte kunde vara med, så det blev väldigt mycket känslor.

Gästerna om bröllopsdagen: ”En och annan tår torkades”

Melinda Jacobs nära vänner Johan och John som driver sidan pappapappadotter var på plats och beskriver bröllopet som sagolikt.

”Visst var det fint. Helt otroligt och det blev precis så där sagolikt som de hoppats på. En mix av Martin och Melinda. Det var positiva och varma känslor men såklart en och annan tår torkades. Det hölls många fina tal, både roliga och känslosamma. Sen så klart en och annan överraskning”, skriver John till Hänt.

Annons

Unga mammor-profilen Linn Andersson var ansvarig för blommorna på bröllopet.

”Bröllopet var otroligt fint! Kändes lite som ett kungabröllop. Var verkligen så pampigt och otroligt fint men samtidigt kände man den genuina kärleken och hur barnen var inkluderade , magiskt.”, skriver hon till Hänt.

Melinda och E-types vackra bröllopsbilder

Efter vigseln åkte brudparet häst och vagn till Vadstena slott där bröllopsfesten med vikingatema hölls.

Vigseln mellan Melinda och E-type. Med sig hade de lilla dottern Izadora.
Nygifta paret påväg ut från kyrkan!
Annons
Brudparet tar emot gästernas jubel efter vigseln.
Efter vigseln åkte brudparet häst och vagn med statsministern Ulf Kristersson och hans fru, prästen Birgitta Ed. Som dessutom vigde paret. De är goda vänner till Melinda och E-type.
Annons
Brudparet vid Vadstena slott.

Stort grattis till brudparet!

Hänt har sökt Melinda Jacobs.

FOTO: TT

Annons