AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Sanningen om Melinda Jacobs och E-types bröllopskläder – unika detaljerna

16 sep, 2023 
MELINDA JACOBS, E-TYPE
Melinda Jacobs och E-type har sagt ja till varandra inför ett kändistätt Vadstena Klosterkyrka med över 200 gäster på plats.
Deras klädval kan nog för många uppfattas som unikt – här är allt vi vet om deras pampiga outfits!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Melinda Jacobs öppnar upp sig om husbygget: ”Fullt kaos i”Brand logo
Melinda Jacobs öppnar upp sig om husbygget: ”Fullt kaos i”

Bröllopsklockorna har ringt för Martin ”E-type” Erikson, 58, och Melinda Jacobs, 39, och paret har sagt ja till varandra. Ceremonin ägde rum under i Vadstena Klosterkyrka och det var väldigt kändistätt. Bland annat var statsminister Ulf Kristersson på plats och även hustrun Birgitta Ed som var vigselförrättare.

Hänt har varit i kontakt med flera gäster, bland annat Dr Alban som berättade att vigseln var helt fantastisk. Även Melindas poddkollegor Johan och John, även kända som PappaPappaDotter har berättat att allt gick som på räls.

”Allt har gått enligt plan och brudparet är så lyckliga”, skriver de i ett meddelande till Hänt.

Uppe vid altaret hade Melinda och E-type ett helt entourage bakom sig. Flera brudnäbbar och brudtärnor och även lilla dottern Isadora, som skötte sig perfekt enligt vad Dr Alban berättar för Hänt.

Annons

Sanningen bakom Melinda Jacobs bröllopsklänning – kläddesignern avslöjar

Men något som fångat uppmärksamhet är brudparets bröllopskläder. Melinda hade en fantastisk brudklänning som poddkollegorna hyllar stort.

”Så otroligt vackert allt är. Och vilken klänning Melinda hade.”, skriver PappaPappaDotter till Hänt.

Och ja, klänningen var verkligen något utöver det vanliga! Faktum är att den är specialgjord endast för Melinda.

När Hänt når Melindas klänningsdesigner berättar hon att Melinda kom in i butiken och hade en vision om en klänning som inte fanns. Designern Emma Filipsson fick då ta saken i egna händer för att få fram drömklänningen.

”Till Melinda hittade vi en champagnefärgad klänning i glittrig tyll som vi använde som grund. Sedan plockade jag fram mina förråd med spetsar och blommor som Melinda fick gå igenom och plocka allt hon gillade. Efter det fick jag ganska fria händer att skapa och vara kreativ. Under processens gång skickade jag ett par bilder till Melinda för att hon skulle få en bild av hur den utvecklade sig. Och vid ett par tillfällen har hon också kommit in och provat.”, förklarar Emma för Hänt.

Annons

Emma berättar vidare hur det varit att samarbeta med Melinda.

”Hon har varit underbar att jobba med, och klänningen har verkligen blivit en klänning jag är stolt över.”, skriver hon till Hänt och fortsätter:

”Idag har jag varit ganska nervös och pirrig eftersom jag vet att det är många som kommer se den och förmodligen ha en hel del åsikter. Men jag vet att Melinda älskar klänningen och det är egentligen det enda som betyder något.”

MELINDA JACOBS
Emma som skapat Melindas klänning.
melinda jacobs
Emma som skapat Melindas klänning.
MELINDA JACOBS
Melindas klänning utmärkte sig på många sätt.

Sanningen om E-types bröllopskläder

Även E-types bröllopsklädsel har fått mycket uppmärksamhet. Något som är allmänt känt när det gäller artisten är att han älskar Vikingatiden och Medeltiden. Han driver bland annat Vikinga-restaurangen Aifur i Stockholm och med tanke på hans intresse var det kanske inte så konstigt att han klädde sig i medeltida-inspirerade kläder på bröllopet.

Exakt vilken dress det var som E-type hade på sig är fortfarande okänt.

När vi frågar Dr Alban vad han tyckte om Martins klädval så säger han:

”Nice kläder! Annorlunda”.

E-TYPE
E-type i sin häftiga utstyrsel.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons