LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

E-types avslöjande efter lyckliga åren – avslutet är ett faktum

22 mar, 2024 
E-type är både artist och krögare.
Men nu har en av hans folkkära restauranger behövt stänga för gott.
”Det sista ljuset är slocknat”, meddelar restaurangen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Melinda Jacob om flytten: ”E-Type får flytta på sig”Brand logo
Melinda Jacob om flytten: ”E-Type får flytta på sig”

Samtidigt som nyblivna småbarnsfadern Martin ”E-Type” Erikson, 58, lever lyckligt familjeliv i Vadstena ihop med hustrun Melinda Jacobs, 39, stöter han på patrull, och delar med sig av ett sorgligt besked.

Tråkiga avslöjandet: ”De sista tårarna har fällts”

Sedan 2011 har eurodance-kungen levt som både viking och pirat i restaurangbranschen. 2011 öppnade han krog med vikingtema i Gamla stan, sedan två krogar i skärgården – vilka två kom att bli E-types hjärteprojekt.

Dessvärre gick de i miljonförlust, och tvingades snart bomma igen. Desto bättre gick det för krogen Lasse i Gatan som han senare öppnade ett stenkast från vikinga-krogen Aifur 2019.

Denna med pirat-tema! Men nu kommer man med ett trist besked: restaurangen är sedan januari ”permanent stängd”.

Annons

På Facebook delar teamet bakom Lasse i Gatan en tårfylld text där de tackar sina gäster för alla lyckliga år:

”Det sista ljuset är slocknat, de sista tårarna har fällts och höll på att vila Lasse för sista gången. Sedan starten för snart fem år sedan har Lasse I gatan varit något mer än en arbetsplats, än en restaurang eller en lokal bar. Det har varit ett vardagsrum för oss och våra lokalbefolkning och besökare från hela världen. Vi har skrattat, gråtit, förbannat, levt och andats piratlivet tillsammans med er alla och vi kommer verkligen att minnas denna plats för resten av våra liv”, lyder texten.

Melinda Jacobs om beslutet: ”Jobbar mycket just nu”

– Nej, han har lagt ner den andra så det är samma lokal men ett helt nytt koncept. Han jobbar mycket med det just nu, förklarade Melinda för Hänt.

FOTO: TV4

Annons