AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Dystra beskedet om E-type – blir inget mer: ”Han har lagt ner”

12 mar, 2024 
E-type är inte bara en av Sveriges främsta artister, han driver även en väldigt uppskattad restaurang i Stockholm.
Men nu avslöjar hustrun Melinda Jacobs att den lägger ner...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Melinda Jacobs livet efter bröllopet med E-Type: ”Alldeles extra speciellt”Brand logo
Melinda Jacobs livet efter bröllopet med E-Type: ”Alldeles extra speciellt”

Martin "E-type" Eriksson, 58, har många strängar på sin lyra. Förutom artistkarriären har han de senaste åren gjort succé i restaurangbranschen. Det hela började med vikingakrogen Aifur i Gamla Stan i Stockholm, som idag är en välkänd och välbesökt restaurang.

E-type driver även restaurangen Lasse i Gatan som också ligger i Gamla stan. Aifrur har som sagt ett vikingatema, medan Lasse i Gatan är en hyllning till det tidiga 1700-talet med sjörövarfokus.

Men nu visar det sig att Lasse i gatan nu nått sitt slut...

Lasse i Gatan lägger ner – Melinda Jacobs avslöjar

När Hänt når E-types fru Melinda Jacobs är hon på strålande humör och kan nu reda ut hur det egentligen ligger till.

– Nej Martin öppnar en ny rockbar här på torsdag också, så det har varit mycket jobb med det också, säger Melinda.

Annons

Lasse i Gatan kommer alltså lägga ner, men lokalen kommer E-type behålla i sina ägor och istället göra om till en rockbar.

– Nej, han har lagt ner den andra så det är samma lokal men ett helt nytt koncept. Han jobbar mycket med det just nu, förklarar Melinda för Hänt.

Melinda Jacobs om E-types föräldraledighet

Melinda och E-type firar snart ett halvår som gifta och i januari 2023 fick de sin dotter Izadora. Sedan dess har både Melinda och E-type kunnat jobba delvis samtidigt som de tagit hand om dottern.

– Än så länge har det funkat väldigt bra. Men det klart att det inte är lika enkelt nu när hon är 13 månader. Men innan har hon ju varit med mig på alla mina åtaganden, vad det än är, jag ammar ju henne fortfarande. Så hon är ju med mig över allt, förklarar Melinda.

FOTO: TT

Jag har ju träffat dig och Izadora, hon känns alltid så lugn.

– Ja hon är faktiskt det. Dels så är hon väl det i sin personlighet, men sen är hon så van vid att vara med överallt. Hon var ju liksom bara någon vecka gammal när hon var med i tv första gången.

Även E-type har dragit sitt strå till stacken.

– Ja det tycker jag... För alltså han har ju också ett annorlunda jobb, det är inte så att vi går till jobbet 07-16 om dagarna. Nu idag har ju han haft en mysig förmiddag med henne så nu ska han jobba några timmar och jag har jobbat några timmar här på morgonen, säger Melinda och tillägger:

– Så jag tycker ändå att vi delar på det.

FOTO: TT

Annons