LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

E-type om separationsryktena med Melinda: ”Jordens snack”

14 mar, 2023 
Martin ”E-type” Erikson har tillsammans med partnern Melinda Jacobs ett nyfött barn och en stor familj.
Nu adresserar han separationsryktena som cirkulerar i nya hemorten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Svenska kändisar som fått barn 2022Brand logo
Svenska kändisar som fått barn 2022

Martin, E-type, Erikson, 57, har länge drömt om att få egna barn. Den 20 januari i år gick drömmen i uppfyllelse tillsammans med fästmön Melinda Jacobs, 37.

– Jag vaknar och har drömt att jag har fått ett barn och är euforisk över det. Det tar en halv sekund innan jag inser: Det är ju sant! Så kommer det en gråt under några sekunder, säger Martin i en ny intervju med Amelia.

I samma veva talar Martin ut om familjelivet och ryktena som går i nya hemorten.

E-type om flytten till Vadstena: ”Inte hållbart”

Izadora som dottern heter må vara Martins första biologiska, men paret har sedan tidigare ett hus fullt med barn. Melinda har tre biologiska döttrar, Vanessa, 17, Savannah, 15 och Vendla, 9. Utöver de bor även två familjehemsplacerade barn hos Martin och Melinda.

Den stora och kärleksfulla familjen bor just nu i en villa i Vadstena, de bestämde sig för att flytta ihop strax innan den nyfödda Izadora kom till världen.

Annons

Tidigare bodde Martin i en villa i Bromma. I skrivande stund är det hemmet fortfarande kvar men det verkar som att den kommer att säljas inom en snar framtid.

– Det går inte att ha kåkmonstret stående där. Pengarna bara sprutar ut. Vi måste ha ett större hus i Vadstena. Vi är åtta i familjen under ett tak och det är i inte hållbart i längden, säger Martin till Amelia och fortsätter:

– Jag är lite inneboende nu och det är inte riktigt min natur, men jag hänger i och håller i där. Jag är en del av den här familjen och har en liten dotter, då kan jag bo på månen i en trästuga. Det är lugnt.

E-type om separationsryktena i nya hemorten

Flytten har inneburit en del motgångar för artisten som är van vid en något annorlunda livsstil.

Annons

Nyligen köpte Martin ett nytt hus som ligger 300 meter från villan som familjen bor i. Där ska han ha sin egna studio med plats för alla hans prylar, som möbler, kläder och motorcyklar.

– Alltså, jag bor ju här. Jag bytte 200 kvadratmeter studio mot tre kvadrat i ett pannrum i Vadstena. Det är ju något som drar när man gör det, säger Martin till Amelia.

I nya hemorten har det även cirkulerat falska rykten om att paret skulle ha separerat, något som Martin adresserar i intervjun.

– Det har blivit jordens snack i Vadstena att vi redan har separerat, men det är exakt tvärtom. Jag flyttar hela min verksamhet hit för att vara så nära det bara går.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Jeppe Gustafsson/Shutterstock

Annons