LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Melinda Jacobs och E-types hemlighet avslöjad – nu är det ute

22 jan, 2024 
MELINDA JACOBS, E-TYPE
Melinda Jacobs och E-type har varit på fest.
Men inte vilken fest som helst – den var nämligen topphemlig in i sista sekund...
Vilken lycka för paret!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Melinda Jacobs öppnar upp sig om husbygget: ”Fullt kaos i”Brand logo
Melinda Jacobs öppnar upp sig om husbygget: ”Fullt kaos i”

Det har hänt mycket för Melinda Jacobs, 39, och Martin "E-type" Eriksson, 58, det senaste året. I helgen var det exakt ett år sedan som deras första gemensamma barn kom till världen, dottern Izadora.

Det är inte det enda som hänt. I somras gick flyttlasset till den gemensamma villan i Vadstena och i september ringde bröllopsklockorna för paret och lyckan var total. Bröllopet blev mycket större än de först hade tänkt och det var otroligt kändistätt.

Statsminister-hustrun Birgitta Ed, 55, agerade exempelvis vigselförrättare.

Hemliga festen har gått av stapeln – nu är det avslöjat

Och i helgen vankades det återigen glada miner och festliga upptåg. Många kanske trodde att det var dottern Izadora som skulle fira sin ettårsdag men Melinda Jacobs och E-type har helt frångått detta och hållit allt hemligt.

Annons

Aftonbladet rapporterade i helgen om årets "hemligaste fest". Det var nämligen statsminister Ulf Kristersson som fyllde 60 år. Hans födelsedag var egentligen den 29 december och nu var det dags för galej på Sagerska palatset.

Festen var av ytterst privat karaktär och på Aftonbladets bilder kan man se att kollegan Ebba Busch, 36, samt vännerna Anders Borg, 56, och sambon Dominika Peczynski, 53, och profilen Micael Bindefeld var på plats.

Men framför allt fångades även Melinda och E-type på bild och lilla Izadora var med i sin barnvagn.

Nu är det ute att festen gick av stapeln, men hemlighetsmakeriet inför var total. Ingen fick veta någonting eller avslöja någonting om vad som skulle ske på Sagerska palatset lördagen den 20 januari 2024.

Melinda Jacobs och Birgitta Ed umgås på tu man hand

Att Melinda Jacobs och E-type var inbjudna till kalaset är i sig ingen större chock. De är ju nämligen väldigt nära vänner.

– Vi är goda vänner. Jag hade ju ett litet barn, en flicka som under tragiska omständigheter gick bort. Efter händelsen som inträffade med henne så lärde jag känna Ulf. Sedan har jag lärt känna Birgitta via Ulf. Och i dag är vi nära vänner, har Melinda tidigare sagt till Expressen.

Dessutom har även Melinda och Birgitta umgåtts på tu man hand nyligen. Det var inför tv-galan Sjung tillsammans mot cancer som de två dök upp tillsammans.

FOTO: Fredrik Persson/TT, Peter Wixtröm/ Aftonbladet / TT

Annons