TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Melinda Jacobs får klara sig själv – därför syns hon inte med E-Type

18 jan, 2024 
MELINDA JACOBS, MARTIN E-TYPE
Melinda Jacobs är nära vän med statsminister Ulf Kristersson och hans fru Birgitta Ed.
Nu syns Melinda med Birgitta – istället för maken E-type.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Melinda Jacobs livet efter bröllopet med E-Type: ”Alldeles extra speciellt”Brand logo
Melinda Jacobs livet efter bröllopet med E-Type: ”Alldeles extra speciellt”

Det har hänt mycket för Melinda Jacobs, 39, och Martin "E-type" Eriksson, 58, det senaste året. För nästan exakt ett år sedan kom deras första gemensamma barn till världen, dottern Izadora.

Sedan dess har mycket hänt. I somras gick flyttlasset till den gemensamma villan i Vadstena och i september ringde bröllopsklockorna för paret och lyckan var total. Bröllopet blev mycket större än de först hade tänkt och det var otroligt kändistätt.

Bland annat var det ingen mindre än statsminister-hustrun Birgitta Ed, 55, som agerade vigselförrättare.

Melinda Jacobs om relationen till Birgitta Ed

Att det var just Birgitta som var präst var dock ingen slump. Faktum är att Melinda och E-type känner statsminister Ulf Kristersson och hans hustru sedan länge.

Annons

– Vi är goda vänner. Jag hade ju ett litet barn, en flicka som under tragiska omständigheter gick bort. Efter händelsen som inträffade med henne så lärde jag känna Ulf. Sedan har jag lärt känna Birgitta via Ulf. Och i dag är vi nära vänner, säger Melinda till Expressen.

Birgitta har tidigare berättat hur det var att få det ärofyllda uppdraget att viga ett av Sveriges hetaste kändispar.

– Det känns jättefint, de frågade faktiskt mig om jag var färdig präst och jag är jätteglad för det. Vi känner Melinda från början, vi fick kontakt med henne i samband med det tragiska som hände lilla Esmeralda som både jag och Ulf engagerade oss väldigt mycket i. Sedan har vi blivit vänner under den här tiden och processen, sa Birgitta om det hela till Aftonbladet.

Melinda Jacobs lämnar E-type hemma

Och nu har Melinda och Birgitta synts ihop igen. Det var på röda mattan inför tv-galan Sjung tillsammans mot cancer som de dök upp tillsammans.

Att Birgitta fick hoppa in vid Melindas sida berodde helt enkelt på att Martin tvingades vara hemma då han var sjuk.

– Ja, Martin är hemma och sjuk så då fick jag med mig Birgitta i stället. Lite trist för honom men trevligt att få tillfälle att umgås med henne på tu man hand en stund. Det känns som en oerhört viktig kväll. Så det var ett ganska självklart beslut att gå även om Martin är sjuk, förklarar hon för Expressen.

MELINDA JACOBS, BIRGITTA ED

FOTO: Henrik Jansson/Expressen/TT, SVT

Annons