LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Melinda Jacobos och Martin ”E-type” Eriksons äktenskapsförord avslöjat

11 dec, 2023 
Melinda och E-type
I september sa Martin ”E-type” Erikson och Melinda Jacobs ja till varandra.
Men hur ser makarnas äktenskapsförord ut?
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Melinda Jacobs öppnar upp sig om husbygget: ”Fullt kaos i”Brand logo
Melinda Jacobs öppnar upp sig om husbygget: ”Fullt kaos i”

Melinda Jacobs och Martin ”E-type” Erikson gifte sig i Vadstena med ett storslaget bröllop. På plats var kändisar som Dr Alban, Uno Svenningsson, Christian ”Kicken” Lundqvist, Carola Häggkvist och Sveriges statsminister Ulf Kristersson.

– Det var fantastiskt, underbart. Det var mer än vad vi har vågat drömma om. Man har ju en förhoppning och en dröm och den tiofaldigades, sa han till Expressen.

Melinda Jacobs och E-types äktenskapsförord – får hela huset

Förutom bröllop så har Melinda och E-type köpt ett hus som de renoverat i månader. Villan som ligger i centrala Vadstena, köpte paret tillsammans för 3,9 miljoner. Precis innan bröllopet flyttade familjen in.

Annons

I äktenskapsförordet, som de registrerade dagar innan bröllopet, framgår det att makarna äger halva huset var, skriver Expressen.

Om äktenskapet inte håller får Melinda Jacobs hela huset. Fastigheten finns med som giftorättsgods men det står preciserat att Melinda Jacobs får Martin Eriksons del i händelse av skilsmässa, skriver tidningen.

All övrig egendom de äger och kommer att äga framöver ingår inte i giftorätten och är alltså enskild egendom.

Melinda Jacobs och E-type vid altaret med lilla dottern Izadora.
Melinda och E-type.
Annons

Melinda Jacobs om renoveringen av huset: ”Ett jätteprojekt”

Melinda har visat upp renoveringen på Instagram och skapat familjens hem från hjärtat. Villan går i flera olika färger med unika tapeter.

– Vi har köpt ett jättestort hus i Vadstena som vi håller på att totalrenovera. Det är så roligt. Men vi gör det absolut inte själv. Det är ett jätteprojekt och om några veckor ska vi faktiskt flytta in. Det kommer vara lite byggkaos till en början då de inte hinner bli klara med allt. Det får vara lite jobbigt i några veckor. Men vi är så taggade och så redo för det, har Melinda tidigare berättat.

FOTO: Jeppe Gustafsson/Shutterstock / SVT

Annons