LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Dystra beskedet om serien Ullared – Morgan och Ola-Connys önskan

09 okt, 2023 
Den populära serien Ullared pausades under coronapandemin.
Nu kan Gekås Ullareds vd Patrik Levin komma med ett nytt besked om framtiden för serien.
Annons
Ullared-Ola-Conny – därför har inte fästmön Linda träffat barnenBrand logo
Ullared-Ola-Conny – därför har inte fästmön Linda träffat barnen

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Programmet Ullared blev snabbt populärt efter sin premiär på Kanal 5, där tittarna fick följa med bakom kulisserna på det stora varuhuset Gekås. Det är inte bara programmet i sig som har blivit poppis även personerna som jobbar på varuhuset har blivit folkkära favoriter.

Men när coronapandemin slog till över hela världen sattes serien på is efter 12 säsonger och nu återstår frågan, blir det någon ny säsong av Ullared?

Dystra beskedet för serien Ullared – vd:n Patrik Levin om framtiden

I en ny intervju med Patrik Levin som är vd på Gekås Ullared kan han berätta att framtiden är oviss då man ännu inte fattat något beslut.

– För oss handlar det om att titta på var vår målgrupp är nu, vilken är den och hur vill den konsumera media. De gånger som vi har filmat så har det varit på sommaren, så om vi ska göra det igen så blir det tidigast nästa sommar, säger han till Hallands Nyheter.

Anledningen till varför det inte har blivit någon fortsättning är på grund av att det är flera parter som är inblandade i beslutet.

Annons

– Vi har inte frågan helt och hållet själva. Det är en sak om vi vill eller inte vill, sen är det en annan fråga om tv-kanalen vill eller hur produktionsbolaget ställer sig till det. Så det är många faktorer som vi måste ta hänsyn till, säger han till Hallands Nyheter.

Morgan Karlsson och Ola-Conny Wallgrens önskan

Några som har blivit välkända från serien är Morgan Karlsson och Ola-Conny Wallgren och även de vill se en till säsong.

– Jag vill inte säga att det är påtryckningar från något håll. Men alla som har varit med hade tyckt det varit kul om det blev en fortsättning. Men det är ingen som jagar på i frågan. Men jag upplever att Morgan och Ola-Conny hade tyckt det varit roligt.

FOTO: YOUTUBE

Annons