LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Dramatiken efter slutvalet i Bonde söker fru 2019

11 dec, 2019 
Alexander och Madeleine i Bonde söker fru
I kvällens avsnitt av Bonde söker fru åker Alexander Andersson till Åland tillsammans med Madeleine Sundin.
Nu avslöjar Madeleine anledningen till att resan var nära att ställas in.
– För mig kändes det konstigt, säger hon.
Annons
Sanningen bakom bonden Pelles känslosamma tårar: ” Aldrig känt så här"Brand logo
Sanningen bakom bonden Pelles känslosamma tårar: ” Aldrig känt så här"

Årets säsong av TV4:s dejtingsåpa Bonde söker fru börjar lida mot sitt slut och nu har bönderna valt vem de vill fortsätta sin kärleksresa med. Alexander Andersson valde landade slutligen i att han fått starkast känslor för Madeleine Sundin och i kvällens avsnitt av programmet ska de åka på en semester tillsammans.

Bonde söker fru avslutas alltid med att de nyblivna paren åker på en resa. Detta för att de ska få en chans att umgås på tu man hand – långt bort från gårdarna.

Alexander Andersson om relationen efter slutvalet

För Alexander Andersson och Madeleine Sundins del bär det av till Åland, men i kvällens avsnitt av Bonde söker fru framkommer det att stämningen varit något sval mellan dem sedan slutvalet.

– Efter slutvalet så stannade Madeleine hos mig i ungefär ett dygn. Vi hade det jättemysigt ihop. Jag kände att det dygnet var starten på något nytt, säger Alexander och fortsätter:

– Sen har vi inte setts och vi har haft lite dålig kontakt. Exempelvis när man skickar ett sms på morgonen och får svar på kvällen så känner man en viss oro över att det kanske inte blir något mer.

Annons

Madeleine Sundin berättar då varför hon valde att ta ett steg tillbaka efter slutvalet.

– När jag kom hem från Alexanders gård så kände jag att det var som att en bubbla sprack och jag behövde bara landa i allt. Jag blev nog lite avståndstagande i kontakten med Alexander och det tror jag att han märkte.

– Han har nog kanske lite svårt att inte gå för fort fram. Det märks att han vill väldigt mycket. Han frågade i nästan varenda meddelande ifall jag hade ångrat mig och inte villa åka iväg med honom och det är ju jättefint, fortsätter hon.

Madeleine Sundin om tveksamheten i Bonde söker fru

När paret väl anländer till Åland verkar det som att de har hittat tillbaka till varandra. Men i eftersnacksprogrammet Bönderna berättar allt avslöjar programledaren Linda Lindorff att det var nära att det inte blev någon resa för Madeleine och Alexander.

– När vi kom hem märkte jag på henne att hon var ganska obekväm och hon verkade inte lycklig. Då frågade jag hur hon kände och hon sa att hon känner sig obekväm, att hon inte var det rätta valet, säger Alexander.

Men trots en viss tveksamhet valde alltså Madeleine Sundin att följa med på resan. I Bönderna berättar allt erkänner hon återigen att det var Alexander Anderssons gåpåiga attityd som fick henne att bli osäker.

– Första kvällen efter slutvalet sa han något i stil med att han såg fram emot att göra mig till mamma en vacker dag. För mig kändes det konstigt eftersom jag några timmar innan inte ens var säker på att han skulle välja mig, säger hon.

FOTO: TV4

Annons