Dr Alban visar upp sin lägenhet – så ser den ut

Dr Alban lägenhet

Artisten Dr Alban bor i Stockholm tillsammans med sina barn.
Nu visar han hur lyxlägenheten ser ut!

Dr Alban är artisten bakom succélåtarna Hello Africa och Sing Hallelujah. Nu släpper han in Klarna i sin lyxiga lägenhet i Stockholm för att visa hur han har det. Se här!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Artisten om ekonomiska krisen under corona

Precis som för många andra artister har det senaste året varit tufft för Dr Alban. På grund av coronapandemin har jobb och spelningar försvunnit och han har därför tvingats leva på sina besparingar. I en intervju med Aftonbladet berättar han om krisen.

– Jag har jobb i Sverige, men jag har mer jobb i Europa. Det är stora festivaler i Europa som jag skulle varit med i som blivit avblåsta, säger han innan han fortsätter:

– Jag lever på sparade pengar, och sen har jag sökt pengar hos tillväxtverket. Det måste alla artister göra. Det tuffaste är att inte ha något jobb eller att inte ha några pengar. Jag måste hela tiden på att tänka på att spara pengar. ”Nu får inte jag göra eller köpa det här för jag har inget jobb”.

Dr Alban visar upp sitt lyxiga boende

Tillsammans med sina barn bor Dr Alban i en stor lägenhet i Stockholm och under söndagen kom Klarna förbi för att ta en titt på hur det ser ut.

– Jag gillar de här. Det kom hit en gubbe och ville sälja dem så jag köpte dem. Jag förstår inte vad de betyder, jag vet inte vad det är. Men färgerna är snygga och mönstren.

– Normalt sätt så ska Alban vara helvit på scen. Jag tycker att jag passar i vitt. Det här är mitt favoritplagg på scen faktiskt. Det finns många men jag har valt just det här. Om det finns en miljon olika vita kostymer så vill jag ha det så jag kan byta hela tiden. Det är min grej. Det passar mig så varför inte?

– Det här är mitt andra vardagsrum. Jag ville att det skulle vara rött. Och på väggen hänger en afrikans gitarr. Jag tycker att det ser väldigt bra ut men jag kan inte spela på dem.

– Nu har vi kommit till matsalen. Det här matbordet och stolarna har jag haft länge. Jag köpte det begagnat av en man jag inte vet namnet på. Men det är 30 år sen så jag minns inte exakt hur jag köpte det. Men det är fantastiskt att det håller.

LÄS OCKSÅ: Hanna Hedlund hyllas efter beslutet för dottern Ida

LÄS OCKSÅ: Familjen annorlunda-Mirka Norrström tvingas flytta med barnen

SENASTE NYTT!