Dominika Peczynski och Anders Borg på solsemester med alla barnen

Dominika Peczynski och Anders Borg på  solsemester med alla barnen

Efter många månaders smygande så bestämde hon sig plötsligt. Dominika lade upp en kärleksbild på sig och Anders Borg på Facebook.

Efter flera månaders ständigt smygande så fick sångerskan och PR-kvinnan Dominika Pecsynski feeling och lade ut en bild på sig och kärleken Anders Borg på Facebook den första augusti.

“Thank you Murat Kemer for a fantastic stay!”, skrev hon ackompanjerat av en avslappnad bild på sig själv och Anders Borg i svarta kläder.

Hela bilden doftade kärlek och paret såg väldigt lyckliga ut.

Hänt fick en exklusiv pratstund med nykära Dominika Peczynski. Foto: Stella Pictures

Hänt fick en exklusiv pratstund med nykära Dominika Peczynski. Foto: Stella Pictures

Sanningen är den att det var den första resan för dem båda tillsammans med parets alla fem barn. Dominika har två, tonårsdottern Hannah, 14, och sonen Harry, 3, medan Anders har tre äldre barn från det 31 år långa äktenskapet med exfrun Sanna.

– Det var en jättetrevlig resa, säger Dominika när Hänt får en exklusiv pratstund med henne.

– Vi var två vuxna och fem barn mellan tre och arton och det funkade jättebra. Jag menar, alla gillar ju att bada och äta god mat och glass i solen, säger hon och skrattar.

Dominika Peczynski och Anders Borg. Foto: Privat

Dominika Peczynski och Anders Borg. Foto: Privat

De fortfarande nykära var på lyxig solsemester i Turkiska Bodrum där Dominikas bästa vän Camilla Thulin och hennes man, skådespelaren Johan Rabaeus, har ett hus. Så det var inte första gången Dominika var i Turkiet.

– Det var tredje gången jag var där. Vi umgicks på kvällarna med Camilla och Johan så det blev lite vuxenumgänge också, det var skönt.

På direkt fråga hur hon tänkte när hon valde att plötsligt lägga upp bilden på sig och Anders på Facebook så svarar hon mycket Dominika-aktigt:

– Haha! Jag tänkte väl inte alls…

Anders Borg med exfrun Sanna. Foto: Stella Pictures

Anders Borg med exfrun Sanna. Foto: Stella Pictures

En möjlig förklaring är att ägaren till det pittoreska hotell som äger Sandima 37 Suites är en gammal vän till Dominika och att hon därför ville göra honom en liten tjänst.

Hur som helst är kärleken stark och intakt dem emellan och det som från början såg ut att vara en hastigt uppblossad romans är definitivt numera en stabil relation där båda två nu har träffat varandras barn och till och med åkt på gemensam semester.

Läs mer:

Därför tvingades Camilla Läckberg avslöja sin graviditet

Victoria och Daniel flyttar till Spanien – letar hus på Mallorca

Paow dejtar sin PT: “Vi tränar väldigt mycket hemma – om man säger så”

FRÅN FÖRSTASIDAN