Artikeln innehåller reklamlänkar

Fansen häpnar efter nya bilderna på Dolph Lundgrens dotter Ida

Dolph Lundgrens dotter Ida Lundgren

Hollywood-stjärnan Dolph Lundgrens äldsta dotter Ida Lundgren har vuxit upp. I veckan fyllde hon 23 och under de senaste två åren har hon hunnit göra riktigt stor succé internationellt.

Hollywood-skådisen Dolph Lundgren, 61, slog igenom i Rocky IV med Sylvester Stallone, 72Sedan dess har Dolph haft en lång och framgångsrik filmkarriär – som fortfarande pågår.

För ett par år sedan medverkade han i inte mindre än sex filmer, varav en var Sharknado 5: Global Swarming. Förra året spelade Dolph Lundgren in Creed II där han återigen axlade rollen som Ivan Drago.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Under 90-talet mötte Dolph Lundgren kärleken i Anette Qviberg, 53, i Stockholm. De flyttade så småningom till Marbella och fick två barn tillsammans innan de skiljde sig 2011, döttrarna Ida Lundgren, 23, och Greta Lundgren, 17.

Dolph har vid flera tillfällen de senaste två åren publicerat bilder tillsammans med sina döttrar, vilket får följarna att tappa hakan.

När Ida fyllde 22 år förra året delade Hollywood-stjärnan med sig av en bild på dottern på sin Instagram och flera fans reparerade på hur lik hon var sin pappa. Årets dessförinnan publicera Dolph en bild på den då 21-åriga Ida. Dolphs följare häpnade över hennes skönhet och kallade henne för bland annat ”världens vackraste”.

Ida Lundgren har kontrakt med flera stora agenturer

2017 gratulerade 80-talsstjärnan Ida till ett modelljobb då han la ut en bild av henne och skrev:

Grattis till  min dotter Ida på hennes första modelljobb i London. Ser fantastiskt ut!”

Även om Ida redan hunnit modella en del tidigare, var det först 2017 som  hon verkligen satsade stort på att göra karriär i branschen. Dolph har under hela tiden stöttat dottern och hennes karriär som modell genom sitt Instagram-konto.

I juli publicerade Dolph en annan bild på Instagram där han plåtat av ett foto av Ida från sin dator och meddelade att hon precis skrivit kontrakt med agenturerna Wilhelmina i USA, Trend i Spanien och MIKAS i Sverige.

Två år efter att modellkarriären tagit fart, har Ida nyligen fyllt 23 och har hunnit bli en framgångsrik modell. Hon har fortfarande modellkontrakt med Wilhelmina i USA och MIKAS i Sverige, men även amerikanska Elite NY samt Milk Storbritannien.

Hennes Instagram är full av modellbilder från olika delar av världen, från Marrakesh till New York och Kalifornien och hennes konto följs av hela 111 500 personer. Dessutom verkar hon gå i pappas fortspår då hon förespråkar träning i flera av bilderna. På en bild där hon har på sig träningskläder skriver hon:

”Du får inte rumpan du vill ha genom att sitta på den”.

I kommentarsfältet till hennes bilder får hon ständigt komplimanger.

”Så vacker”, skriver en person.

”Waow”, skriver modellen Victoria Silvstedt.

LÄS MER: Dolph Lundgren hyllas för nya bilden med döttrarna Ida och Greta

LÄS MER: Dolph Lundgren i tårar efter dotterns ord om tuffa tiden

FOTO: Rob Latour/Variety/REX/Shutterstock, Alan Davidson/REX

SENASTE NYTT!