Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Dokusåpaprofilen klar för Paradise hotel: ”Smartaste spelaren”

18 mar, 2019 
Love Island-Victor klar för Paradise hotel
Deltagarna i årets säsong av Paradise hotel har redan satts på prov flera gånger. Nu är det dags för dem att kliva in i skolveckan – och en ny gäst checkar in som mönsterelev.
Annons

Succésåpan Paradise hotel är återigen igång på TV3. Det här året är det jubileumssäsong och fler av deltagarna är kända för tittarna sedan tidigare. Paulina ”Paow” Danielsson, 25, Jesper ”Jeppe” Johansson, 29, Haidar Juma, 27, och Emma Hellström, 25, är några av de dokusåpaprofiler som har återvänt till hotellet för ännu en omgång.

Förra veckan anlände en revanschsugen Arvid Stenbäcken, 29, till lyxhotellet som joker. Han var med i förra årets Paradise hotel och vann sedan det efterföljande programmet Paradise STHLM, som sändes i höstas.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu är det dags för en ny vecka i Paradise hotel och temat är skola. Skolveckan är en återkommande del av dokusåpan där deltagarnas kunskap sätts på prov, något som brukar resultera i en hel del förvirring och skratt.

Annons

Love Island-profilen klar för Paradise hotel 2019

Den nya profilen att anlända till hotellet under skolveckan är även han känd för publiken sedan tidigare. Det är nämligen ingen mindre än Victor Hemby, 24, från Malmö.

Victor är förvisso en Paradise hotel-nybörjare men han har tidigare erfarenhet av dokusåpor. Han var med i Love Island Sverige som gick på tv i höstas. Programmet går ut på att deltagarna ska hitta kärleken och i sista avsnittet var det Victoria Eklund, 23, och Jacob Olsson, 23, som tog hem vinstsumman på en halv miljon kronor.

Trots att Victor inte vann tävlingen hade han till synes lyckats hitta en speciell person på lyxhotellet. Karin Wainacht, 24, lämnade inspelningen av Love Island som ett par efter att ha hållit ihop under en stor del av säsongen. Efteråt valde de dock att gå vidare som vänner.

Men nu kliver alltså Victor in som en mönsterelev i skolveckan med mycket självförtroende.

Annons

– Jag var duktig i skolan faktiskt. Jag var nog den smartaste av dem alla. Jag pratar svenska, engelska, spanska, jag förstår danska och norska. Alltså fem språk mer eller mindre så att säga, säger Victor och fortsätter:

– Mina förväntningar på Paradise hotel är att jag ska vinna och att jag ska gå in och vara den smartaste spelaren i huset. Det har kommit in en smart kille i huset nu.

FOTO: TV3

Annons