TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Doktor Mikael attackerad – blivit skallad i ansiktet: ”Slår tillbaka”

23 sep, 2022 
Doktor Mikael
Nu berättar Mikael Sandström om en väldigt otäckt händelse.
Tv-profilen har blivit påhoppad och skallad i ansiktet, något han berättar om i podcasten Vårddjungeln.
– Mycket hotfull situation, säger han.
Annons
Tre snabba frågor med Mikael SandströmBrand logo
Tre snabba frågor med Mikael Sandström

TV4-personligheten och doktorn Mikael ”Soldoktorn” Sandström, 63, medverkar ständigt i podcasten Vårddjungeln, där hans roll är att vara expert och husdoktor. Programledare är Staffan Gustavsson och i podcasten avhandlar de olika ämnen som rör vården och de har även olika gäster som medverkar.

Podcastens egna beskrivning är:

”Vårddjungeln är en podcast från Vården.se Programledaren Staffan Gustavsson träffar experter inom olika delar av vården och gäster som delar med sig av sina erfarenheter. Poddens egna omtyckta och extremt kunniga husdoktor är tv-doktorn Mikael Sandström.”

Doktor Mikaels erkännande om läskiga händelsen på gatan

I det senaste avsnittet är ämnet stress. I podcasten diskuterar de hur man kan bli påverkad av stress och om olika biverkningar och tillstånd som kan uppstå när man är väldigt stressad.

Annons

Det är då som Mikael tar upp en pressad situation han varit i – som verkar ha varit minst sagt obehaglig. Han pratar om att man aldrig vet hur man kommer agera i en väldigt stressad situation, trots att man tror att man ”vet hur man kommer bete sig”.

– Vi vet inte alltid hur vi kommer agera, säger han och fortsätter:

– Jag har blivit misshandlad en gång och skallad i ansiktet. Innan tänkte jag att ”om det händer mig kommer jag slå tillbaka”. Men det gjorde jag inte.

”Mycket hotfull situation”

Mikael fortsätter med att berätta att han blev så överrumplad att han inte alls försvarade sig på det sättet som han hade väntat sig att han skulle göra i en sådan situation.

– Jag var så chockad över att jag inte reagerade med kraft. Jag utsattes för en mycket hotfull situation, så man vet inte alltid hur man kommer reagera men man vet att man får ett adrenalin påslag, säger han i podcasten.

Hänt har sökt Mikael Sandström för en kommentar.

FOTO: TV4

Annons