Doktor Mikael och Lotta Engbergs nya bröllopsbesked – då gifter de sig

Lotta Engberg, Mikael Sandström

Doktor Mikael och Lotta Engberg är ett av Sveriges mest folkkära kändispar.
I Nyhetsmorgon avslöjar de nu sina bröllopsplaner.
– Då gifter vi oss, säger Lotta.
0:42

Efter reklamen: Kan Tone Sekelius tänka sig vara med i Let's dance?

(0:42)

Ingen har väl missat att Mikael Sandström och Lotta Engberg är ett par vid det här laget. Deras kärlekshistoria har kunnat följas från start då det hela faktiskt började med en flirt i kvällspressen. Och ja, resten är historia!

Idag har de varit ett par i nästan två år och sedan ett år tillbaka bor de även ihop. Tillsammans har de också en hund. I Nyhetsmorgon berättar de nu om vad de tror är nyckeln till ett lyckat samboskap.

– Det gäller nog att tolerera varandras olikheter för att kunna uppskatta varandras likheter, säger Mikael varpå Lotta håller med.

Lotta Engberg: Det är det bästa med Mikael

När Lotta får frågan vad det bästa med Mikael är vet hon precis vad hon ska svara.

Mikael Sandström om husjakten i Spanien med kärleken Lotta Engberg

Se klippet här!

– Det är mycket. Att få vara med Mikael har gjort att jag helt plötsligt har blivit argare, mer irriterad, mer intelligent, jag har blivit gladare.. alla känslospektran har liksom vidgat och det är fantastiskt tycker jag. Det låter negativt men det är inte negativt, säger hon och fortsätter:

Tareqs svara efter alla spekulationer: ”Ingen kontakt”

– Om man är ganska nöjd med sitt liv och så ska man träffa någon då ska det ju inte vara för att det ska fylla upp någon plats, utan för att det ska berika livet kan jag känna.

Hon vänder sig sedan till Mikael och säger:

– Och det har du verkligen gjort. Du berikar mig, med både det ena och det andra.

Doktor Mikael och Lotta Engbergs nya bröllopsbesked – då gifter de sig

På två år har de alltså bockat av samboskap och en hund, men vad står näst på schemat? Doktor Mikael har tidigare sagt att han inte känner någon stress med att gifta sig, detta då de har det så bra som det är. Men det finns faktiskt något som skulle kunna göra att de gifter sig trots allt.

Lotta och Mikael har nämligen börjat spela golf tillsammans, och i Nyhetsmorgon avslöjar Lotta nu en överenskommelse de två gjorde under deras senaste resa.

– När vi åkte iväg på golfresa så bestämde vi oss att "slår vi hole in one så gifter vi oss". Men det kommer aldrig hända, säger hon och skrattar.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!