LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Dogge Doggelito: därför får han mindre betalt än de andra i Så mycket bättre

11 nov, 2023 
dogge doggelito så mycket bättre
Rapparen Dogge Doggelito är aktuell i TV4:s helgunderhållning Så mycket bättre.
I en intervju med Hänt berättar han om slitiga inspelningsdagar – och dåligt betalt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Dogge inte nöjd – så mycket fick han betalt för att vara med i Så mycket bättreBrand logo
Dogge inte nöjd – så mycket fick han betalt för att vara med i Så mycket bättre

Rapparen Dogge Doggelito, 48, eller Douglas León, som han egentligen heter är aktuell i årets säsong av TV4:s Så mycket bättre. Om inte det vore nog så är det i år 40 år sedan han slog igenom som artist, något han firar genom att släppa ny musik och lansera en bok.

Så mycket bättres slitiga inspelningsdagar

För Dogges skull hoppas vi att boksläppet och musiksläppet går bra, då det enligt honom inte var särskilt lukrativt att medverka i musikprogrammet. Inspelningen innebar dessutom rätt slitiga dagar, avslöjar Doggelito i en intervju med Hänt.

– Vi var så trötta när inspelningen var klar. Vi gick upp sex eller halv sju och sen började vi filma direkt. Då skulle vi vara klara kanske vid nio, tio, men var klara halv ett kanske ibland för att inspelningen drog över. Så man var ju tvärtrött liksom, säger Dogge och fortsätter:

Annons

– Så det var stenhårt jobb från morgon till kväll.

Dogge Doggelito om snåla arvodet för sin medverkan i Så mycket bättre

Då blir vi lite nyfikna, hur mycket fick du betalt för att vara med i Så mycket bättre?

– Jag har faktiskt ingen koll men det var bra halvbetalt liksom. Folk brukar ju säga att det är jättejättebra betalt, men jag tyckte det var sådär. Jag var ju inte med hela vägen, jag var med i fem avsnitt och tolkade tre artister.

Dogges familjeliv – sex barn och ett i himlen

Vi kan förstå att pengarna inte räcker till, då Dogge är pappa till inget mindre än sex barn. Han har också ett änglabarn, som gick bort i magen på kärleken Claudia Sierpe Apablaza, i samband med ett akut kejsarsnitt.

– Det är väldigt tråkigt, vår dotter som hette Belén, som gick bort hon skulle vara typ 17 år idag. Det är ett liv man bli berövad av, det känns tråkigt men livet kan man inte räkna ut. Jag brukar säga att först planerar man själv och sen planerar gud. I det här fallet var det en annan plan än vad jag trodde. Jag skulle planera en dopfest istället fick jag planera en begravning, berättade han om tragedin tidigare i år i en intervju med Hänt.

FOTO: Hänt/Jennifer Iversen, Elin Jonasson & TV4/Så mycket bättre

Annons