LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Dödsfallet skakar Farmen – nu är framtiden oviss

26 jan, 2024 
Ovissheten är total inför nästa säsong av Farmen.
Inte ens mentorn Wincent vet vad som ska göras åt saken...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmen-deltagaren påkörd – brister ut i tårar efter skadanBrand logo
Farmen-deltagaren påkörd – brister ut i tårar efter skadan

Gabriel Meyer var en otroligt viktig person – åtminstone för alla Farmen-fans. Det var nämligen han som ägde gården Norra Brandstorp, där programmet spelats in i alla år.

När Gabriel dog var sorgen total och han hyllades stort i samband med fjolårets säsong. Men det fanns ändå en oro för kommande säsong, alltså den som sänds nu på TV4.

”Vi får vara kvar kommande sommar. Vad som händer sedan får vi återkomma med när vi vet mer”, förklarade pressansvarige Emma Broberg för Hänt.

Ovissheten för framtiden på Farmen – efter dödsfallet

Sommaren 2023 fick man alltså vara kvar på gården för att spela in den säsongen som nu sänds. Men nu är den stora frågan hur det blir med inspelningarna för nästa års säsong, den som ska spelas in i sommar.

Annons

När Hänt når mentorn Wincent berättar han att han är ovetandes och vill inte heller lägga sig i den saken.

– Det där är en sak som jag inte lägger mig i överhuvudtaget. Utan det har ju med, ja, det sköter ju produktionsledaren helt enkelt med avtal med olika gårdar och sådär. Sen är det väl alltid så att skulle någon ha ett bra tips på en gård så är man ju alltid intresserad liksom, säger Wincent till Hänt och tillägger:

– Men det är inget som jag lägger mig i, utan de löser det där.

Så mycket får Wincent bestämma på Farmen

Wincents största ansvarsområde är uppdragen och djuren. Det är därför som han inte lägger sig i valet av gård. Wincent håller sig även undan från andra beslut, som till exempel uppläggen rent spelmässigt.

Får du vara med i någonting och bestämma sådär med uppläggen?

– Nej, inte själva spelplanen. Det här är också en sån sak jag inte lägger mig i på det sättet överhuvudtaget. Utan det är när det kommer till uppdrag och sådär. Vad vi ska ha för grejer, uppdrag och djuren. Exempelvis de här mjölkfåren som vi har på torpet. Det var ju min idé, säger Wincent och tillägger:

– Så ja lite sådana saker. Vad vi ska ha för djur och lite sånt där kan jag ju vara med och påverka. Och vad vi ska för uppdrag och lite sådär. Men just själva spelplanen som du frågade om, den har ju inte jag något med att göra.

FOTO: TV4

Annons