Blir det en säsong 3 av Älskar, älskar inte? Discovery+ bekräftar

ÄLSKAR ÄLSKAR INTE

Under våren har tittaren kunnat följa paren i den andra säsongen av den populära serien Älskar, älskar inte.
Nu kommer Discovery+ med ett besked som kommer glädja många.
Det blir en säsong tre!
Sandras barnbesked med Isaya – från Älskar, älskar inte
0:47

Efter reklamen: Sandras barnbesked med Isaya – från Älskar, älskar inte

(0:47)

Slå på ljud

Under vintern 2021 kom det omåttligt populära konceptet Älskar, älskar inte till Sverige. I programmet får vi följa par som hittat kärleken i ett annat land.

Paren kämpar med att få kärleken att hålla trots olika kulturer och nya miljöer, något som inte alltid är så lätt. Övervinner kärleken verkligen allting?

Programmet blev snabbt en succé hos tittarna och samma år som det lanserades vann de en Kristallen för Årets reality. Fansen blev därför överlyckliga när beskedet om att det skulle bli en säsong två kom.

Älskar, älskar inte-paret har gått skilda vägar

I den andra säsongen fick tittaren följa åtta par som gjorde allt för att kärleken skulle överleva ett distansförhållande, en flytt till Sverige eller andra motgångar som kan uppstå i en relation.

Något som alldeles nyligen framkom var att ett av paren gått skilda vägar – nämligen Kim och Elton. Orsaken är att han enligt henne burit på en stor hemlighet under två års tid.

– En kvinna ringde upp mig och berättade att han har två barn. En son på tre år och en dotter som ingen vet hur gammal hon är. Han har två barn i både Frankrike och Tyskland, säger Kim i ett inlägg på Tiktok.

Älskar älskar inte-paret har fått barn

Men andra par har det gått betydligt bättre för. En annan nyhet som kom ut häromdagen var nämligen att Becca och Micke har fått en liten son!

Den 30e juni klockan 9.35 kom Neo. Vi är överväldigade, så mycket glädje och känslor just nu! Vi kan inte vänta tills vi kan dela med oss av vloggen på Youtube!” skrev paret.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Älskar älskar inte säsong 3? Discovery+ bekräftar

Nu kan tittarna som älskar programmet andas ut – det blir ännu en säsong av succéprogrammet! Det är något som Discovery+ nu själva bekräftar.

Nu är det snart dags för en tredje och händelserik tredje säsong, där vi bland annat får följa helt nya par som blivit upp över öronen förälskade i någon från ett annat land. Dessutom blir det ett kärt återseende av Tony och Annika, som tillsammans tar sig hela vägen till Filippinerna för att träffa Christy och Melissa. Om kärleken övervinner allt återstår att se. Missa inte premiären av Älskar, älskar inte, säsong 3 på Discovery+ och Kanal 5 i september.” skriver Discovery+ i ett pressmeddelande.

Nu kan vi inte annat än att längta till september!

FOTO: Linus Hallsénius

FRÅN FÖRSTASIDAN