Älskar, älskar inte-Kims uppbrott från Elton – hans hemliga förflutna avslöjat

Exklusivt

Älskar, älskar inte-paret Kim och Elton har gått skilda vägar.
Det var först efter relationens slut som Kim fick reda på sanningen om Elton.
Nu berättar hon om Eltons stora lögn.
Älskar, älskar inte-parets storbråk som tittarna inte fick se: "Nu tar det slut"
2:39

Efter reklamen: Älskar, älskar inte-parets storbråk som tittarna inte fick se: "Nu tar det slut"

(2:39)

Slå på ljud

Succéprogrammet Älskar, älskar inte slog igenom med första säsongen där tittarna fick följa olika par som har funnit kärleken till varandra, trots att de bor i olika länder. Därefter blev det ytterligare en säsong av det folkkära tv-programmet.

Ett av de nya paren som dök upp i andra säsongen var Kim Angelica Lindberg, 34, från Norrköping och Elton Djon Cruz, 29, från Kap Verde. Men under den andra säsongen framkom också att relationen mellan paret var stormig.

Stormig relation: ”Vi har en del problem”

I en intervju med Expressen berättade Kim att relationsstatusen var lite av ett frågetecken efter inspelningarna av programmet.

– Vi är lite i ingenmansland. Jag är kvar i Kap Verde just nu, men jag ska ju tillbaka till Sverige. Jag tror att det är först när jag landar hemma som jag verkligen får lite distans till själva relationen och kan tänka klart lite, säger hon till Expressen och berättar vidare:

– Vi har ju en del problem, det har inte funkat helt liksom. Det är verkligen ganska långa avstånd till att hitta några gemensamma nämnare. Vi har försökt massor fram och tillbaka, och vi har jättekul ihop.

Den stora lögnen: ”En kvinna ringde mig”

Men nu avslöjar Kim att förhållandet med Elton fått ett abrupt avslut. Orsaken är att han enligt henne burit på en stor hemlighet under två års tid.

– En kvinna ringde upp mig och berättade att han har två barn. En son på tre år och en dotter som inget vet hur gammal hon är. Han har två barn i både Frankrike och Tyskland, säger Kim i ett inlägg på Tiktok.

Kim menar att hon under förhållandets tid aldrig fått reda på Eltons förflutna med biologiska barn.

I en intervju till Hänt berättar Kim om känslorna kring relationen.

– Känner mig tom och ledsen. Jag förstår det inte överhuvudtaget för det har verkligen ingen logik. Hade han sagt det till mig så hade jag bara tyckt det var kul, och hans barn kunde varit en del av vår relation, säger Kim.

Hon fortsätter och berättar att under två års tid har Elton blockerat mamman till barnen på telefonen, och att det på så sätt är först nu som Kim fått reda på sanningen.

– Det som gör mig mest ont är att han är en person som kan blocka sitt egna barn utan att ha dåligt samvete. Bara för att behålla mig i sitt liv. Det han gjort mot mamman i Frankrike är helt ofattbart. Och sin son, avslutar Kim med till Hänt.

Sandras barnbesked med Isaya – från Älskar, älskar inte

Se klippet här!

FOTO: Discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN