ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Detta vill Lars Lerin inte visa upp i Stjärnorna på slottet – kravet på SVT

07 jan, 2023 
LARS LERIN, STJÄRNORNA PÅ SLOTTET 2023
I Stjärnorna på slottet har det blivit dags för Lars Lerins dag.
I vanlig ordning bjuder programmet på starka livsberättelser och stjärnorna öppnar verkligen upp om sina största hemligheter.
Men det finns något som Lars Lerin inte ville ha med i tv.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Stjärnorna på slottet – så långa är kändisarnaBrand logo
Stjärnorna på slottet – så långa är kändisarna

Den nya säsongen av Stjärnorna på slottet är igång och det har blivit dags för årets andra stjärna att ta plats på kortsidan av bordet. Det är nämligen Lars Lerins, 68, tur att öppna upp om sitt liv och berätta sin livshistoria för de andra stjärnorna.

I flera år har Stjärnorna på slottet varit ett otroligt uppskattat program bland SVT-tittarna och förutom Lerin får vi också se Carolina Gynning, 44, Anja Lundqvist, 51, Jon Henrik Fjällgren, 35, och Pia Johansson, 62.

I vanlig ordning befinner sig stjärnorna på Bäckaskog slott, beläget på näset mellan Ivösjön och Oppmannasjön i Skåne. Något annat som också är precis som vanligt är ju att det är Tareq Taylor, 53, som står för matlagningen.

Lars Lerin om att tacka ja till Stjärnorna på slottet

Under Lars Lerins dag fick Tareq bjuda på massa god mat. Under dagen fick stjärnorna allt ifrån fisk till kantareller. Men maten är ju inte egentligen det viktigaste under dagen, det är ju Lars Lerin som stod i fokus.

Annons

Redan när han öppnade vid frukosten så blev det snabbt känslosamma ämnen som kom på tal. Lars Lerin berättade bland annat att han var död när han föddes men att man lyckades liva upp honom, sedan ska han ha känt sig som en tjej och skämdes för ett kärleksbrev han skrivit till vännen Kaj.

När Hänt träffade Lars Lerin på pressträffen berättade han hur tankarna egentligen gick kring att ställa upp i Stjärnorna på slottet.

– Nej alltså jag tänkte väl litegrann på om jag verkligen skulle göra det för att jag tycker att jag redan berättat så mycket om mig själv. Så det är så mycket som redan är känt i tv och sådär, säger Lars Lerin till Hänt.

Detta vill Lars Lerin inte visa upp i tv

Lerin fick också frågan om det var något som han inte ville skulle komma med i tv.

– Ja alltså det där med att sitta på hästryggen är väl inget som jag kommer hurra för direkt. Men å andra sidan så det kan jag väl bjuda på, det är ju lite kul ändå, säger han till Hänt.

Uppenbarligen fick Lars Lerin som han ville och några scener om hästar och ridning kom aldrig med i programmet. Troligtvis har SVT klippt bort dessa scener i respekt mot Lars Lerin.

FOTO: SVT

Annons