TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Detaljen i Zara Larssons inlägg om pojkvännen får följarna att jubla: ”Stort grattis!”

10 jul, 2018 
AvAgnethe Alm
Spekulationer om Zara Larsson gravid.
Beskrivningen till Zara Larssons senaste bild på Instagram förbluffar följarna. Nu spekulerar de i om hon är gravid.
Annons

2017 började artisten Zara Larsson, 20, dejta den brittiske modellen Brian Whittaker, 18, efter uppbrottet med Hov1-stjärnan Ludwig Kronstrand, 21. Sedan dess har hon och Brian varit oskiljaktiga. Bägge två visar gärna upp sin kärlek till varandra på Instagram och denna gången är det Zara som bjussar på en kärleksförklaring till sin pojkvän.

Den senaste bilden på Zaras Instagram är ett foto på henne och Brian. Zara ler stort på bilden och i beskrivningen skriver hon ”jag vill att mitt barn ska få dina ögon”. Dessa ord får flera av hennes följare att reagera. Och de flesta tolkar det hela på ett och samma vis:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”ÄR DU GRAVID??!!!”, skriver en följare.

”Vänta va??? Är du gravid??, skriver en annan.

”Stort grattis!!”, skriver en tredje följt av emojis på en gravid kvinna.

Om du är gravid asså grattis grattis grattis, ni skulle lätt ha finaste ungarna”, skriver ännu en.

Följarna är alltså enade i frågan – de tror att det finns en liten bulle i ugnen. Zara har däremot inte svarat på någon av kommentarerna, så om spekulationerna är sanna eller inte återstår att se.

I sommar kommer Zara Larsson turnera i flera svenska städer. Bland annat under Östersund, Arvika och Karlskrona. Hon är även aktuell i festivalen ”Queens of pop” tillsammans med artister som Icona Pop, Molly Sandén, Sarah Klang och Rhys.

Foto: Ibl, Instagram

Annons