Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Detaljen i Penny Parneviks kärleksbild med Douglas förvirrar följarna

16 jun, 2018 
Penny Parnevik och Douglas Murray
Penny Parneviks nya kärleksbild med pojkvännen Douglas Murray får följarna att fundera. De tror först att att tanken bakom den är att avslöja en glad nyhet.
Annons

Penny Parnevik, 21, som vanligtvis är bosatt i Kalifornien i USA befinner sig i Sverige över sommaren och tillbringar bland annat mycket tid på sin pojkvän Douglas Murrays, 38, landställe i skärgården. På hennes sociala kanaler får vi följa hennes dagar.

Den här sommaren handlar om att lämna landet så lite som möjligt och bara umgås med nära vänner och familj. Det är SÅ viktigt att göra det som gör en glad och här är jag mest lycklig. Jag älskar känslan att ha på bikini och sommarklänning hela dagen, ingen smink, och bada hela dagen sen gör samma sak bästa dag”, skriver hon på sin blogg.

Nu har hon publicerat en kärleksfull bild på henne och Douglas, där paret befinner sig just i skärgården. Förutom att följarna kommenterar att paret är urgulligt så finns det en detalj i bilden som först lurar följarna.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Förutom kärlek och skärgård kan vi i bilden se produkter som Penny håller upp, som är från hennes och systern Philippa Parneviks, 18, kollektion för Apoteket. Och någon tror att tanken med bilden var något annat än vad den faktiskt var – att avslöja en graviditet.

Annons

Trodde på riktigt det var ett graviditetstest du höll i när jag snabbt såg bilden och att ni skulle bli föräldrar, haha!”, skriver en följare bland kommentarerna.

Men som redan nämnt var det inte graviditetstest, utan hudvårdsprodukter.

Har du någon koll på vem Penny Parneviks pojkvän Douglas Murray är?:

FOTO: Ibl, Instagram

Annons