Anithas bild med Kinberg gör succé: "Kan inte sluta skratta"

Anithas bild med Kinberg gör succé: "Kan inte sluta skratta"

Anitha Schulmans avslöjande om selfietillfället med Anna Kinberg Batra gör succé. Nu skrattar följarna åt detaljen i bilden: "Magiskt roligt".

Alla är medvetna om att bilder på sociala medier inte alltid visar verkligheten. Det visade Anitha Schulman, 39, bevis för när hon under onsdagskvällen publicerade ett bildspel på sig själv och Moderaternas partiledare Anna Kinberg Batra, 47.

“Tack snälla Kinberg Batra för att du är så otroligt bjussig att du kommer och snackar med vår lilla tantklubb”, skriver Anitha.

På den första bilden ser man de båda stå bredvid varandra i ett klassiskt selfie-läge, men Anitha hintar om att bilden inte visar hela sanning:

“Nej vi är inte jämnlånga tyvärr. Facit: Swipa vänster”, skriver hon.

Och det är den andra bilden som får följarna att bryta ihop i kommentarsfältet. För på den ser man Anitha ståendes på en soffpall, samtidigt som Anna står på golvet. Orsaken är förmodligen att det skiljer 30 centimeter i längd mellan de två; Anitha har tidigare uppgett att hon är 153 centimeter, medan Anna är hela 182 centimer.

“Förlåt. Men jag kan inte sluta skratta!!! Tack för bjuss!”, skriver en person.

“Magiskt roligt”, skriver en annan följt av flera skrattande emojis.

Här nedan ser du bildspelet, tryck på pilen till höger i bilden för att se hur det verkligen såg ut när denna selfie togs.

Även Anna Kinberg Batra har kommenterat bilden, först med ett artigt tack:

“Tack ska DU och ni ha, trevlig och intressant kväll och diskussion! /Anna”.

Därefter kunde hon inte hålla sig, utan skrev ytterligare en kommentar om detaljen alla skrattar åt:

“Ok då lite längdskillnad:-)”.

 

LÄS OCKSÅ: Anitha om skilsmässan: ”Som att kasta bensin på elden”

LÄS OCKSÅ: Anna Kinberg Batra och David Batra kämpade i fyra år för att bli föräldrar: ”Vi visste exakt på vilken dag det måste liggas”

FOTO: Ibl

FRÅN FÖRSTASIDAN