LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Petra Malm försvann helt efter Robinson – det gör hon idag

20 mar, 2023 
Simon Lundh
Petra Malm
Petra Malm ledde förra säsongen av Robinson.
Inför årets säsong ersattes hon av veteranen Anders Lundin.
Nu visar Petra upp sitt nya jobb.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anders Lundin om varför Petra Malm försvinner från RobinsonBrand logo
Anders Lundin om varför Petra Malm försvinner från Robinson

Säsong 12 av Robinson gick i mål i december där Lars-Olov ”LO” Johansson, 44, stod som vinnare efter en rafflande sluttävling mot Martin Larsson, 24, och Kristofer Nystedt, 33.

I söndags startade den nya säsongen av årets Robinson. Trogna tittare känner igen programledaren Anders Lundin, 64, som ledde programmet mellan 1999 och 2003 då programmet hette Expedition Robinson. Inför starten av årets säsong uttalade sig Anders om sin comeback som programledare.

– Jag får gåshud och blir pirrig. Det känns lustigt, jättekonstigt, spännande och smickrande. Det är ju jätteroligt att få frågan igen såklart, sa han i Nyhetsmorgon när nyheten avslöjades.

Vad hände med Petra Malm?

Den nya säsongen innebär en rockad från förra säsongen, när Petra ”Pam” Malm, 45 hade rollen som programledare. Hon hyllades bland annat av tittarna för sin insats under programmets gång. Efter kamerorna slocknade var Petra färdig som programledare för Robinson.

Annons

Men vad hände med förra årets programledare Petra Malm – efter programmet?

Jo nämligen ett annat program på TV4. Efter Petras medverkan i Robinson så är hon återigen tillbaka i rollen som programledare för den nya säsongen av Elitstyrkans hemligheter.

Petra Malms tankar om Elitstyrkans hemligheter

Petra själv beskriver själv sina tankar inför den nya säsongen på kanalen som utspelar sig i Handöl utanför Åre med 12 män och 6 kvinnor som ska göra upp i formatet.

– I år är det den tuffaste säsongen hittills. Deltagarna fryser konstant och inte ens på logementet är det varmt. Det tittarna får se i år är fantastiska människor, kämparglöd och moment utöver det vanliga med livet som insats.

Petra fortsätter och beskriver sina tankar inför starten av programmet.

– Skräck, rädsla, glädje, sorg, samhörighet och tillit är ord som sammanfattar årets säsong av Elitstyrkans hemligheter. De tvingas lita på varandra, vilka är teamspelare och vilka är egoister. Det händer mycket i denna säsong i en karg och hård miljö, säger Petra Malm.

Elitstyrkans hemligheter har premiär torsdagen den 6 april på TV4 och TV4 play.

För den som följer den nya säsongen av Robinson så hade den premiär i söndags och släpper ett nytt avsnitt varje dag från söndag till torsdag på TV4 och TV4 Play.

Under måndagen kom dock ett glädjande besked, nämligen att Petra är tillbaka i Robinson redan till höstens säsong!

FOTO: TV4

Annons