LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Filippa Reinfeldt avslöjar lyckan med dottern Ebba – se nya bilden här

19 nov, 2023 
Linn Seipel
filippa reinfeldt med dottern ebba reinfeldt
Forna politikerparet Fredrik och Filippa Reinfeldt fick tre barn tillsammans – vilka alla hunnit växa upp!
Här visar Filippa för ovanlighetens skull upp dottern Ebba Reinfeldt på deras mysiga dag tillsammans.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vad äter du när..: Hemma Suzanne AxellBrand logo
Vad äter du när..: Hemma Suzanne Axell

Den före detta statsministern Fredrik Reinfeldt och politikern Filippa Reinfeldt var gifta i över 20 år innan de för nu nästan 13 år sedan valde att gå skilda vägar. Under sin tid tillsammans hann paret få de tre barnen Gustaf, Erik och Ebba.

Av barnen är Gustaf den som synts mest i offentligheten, då han tidigt valde att gå i föräldrarnas fotspår och engagera sig politisk i Moderaternas ungdomsförbund.

Filippa och Fredrik Reinfeldts barn har vuxit upp – så lever de idag

År 2017 valde han dock att lämna sin plats i Solna som kommunfullmäktige, eftersom det uppdraget krockade med studierna. Nyligen syntes Gustaf på bild med både mamma och pappa i New York, där han studerar.

”Tillbaka i New York på Columbia University SIPA för min sista termin på masterprogrammet. Premiär för mig på den nystartade kursen Inside the Situation Room som leds och undervisas av Professor Hillary Clinton och Dean Keren Yarhi-Milo. I dag hade vi dessutom äran att få en gästföreläsning av Maria Ressa, journalist, mottagare av Nobels fredspris och blivande professor vid Columbia”, skrev Gustaf Reinfeldt nyligen på Instagram.

Annons

Filippa Reinfeldts lycka med dottern Ebba Reinfeldt

Nu visar mamma Filippa Reinfeldt upp det forna politikerparets enda dotter – och yngsta barn Ebba Reinfeldt, som ändå hunnit fylla så mycket som 23 år. I ett inlägg på Instagram syns de spendera lite mor-dotter tid tillsammans på Franska Cafét i NK.

Till bilden där man ser Ebba avnjuta en fantastisk sallad skriver Filippa: ”Lyxig lördag att få hänga med min älskade dotter på stan - lite förplägnad och checka in årets julpynt”, följt av ett rött hjärta och hashtagsen ”julfrossa” och ”lycka”. Dotterns eget Instagram-konto taggas även in: @ebbareinfeldt.

Så lever Ebba Reinfeldt – karriär och kärleksliv

Av Ebbas privata instagram-konto att döma så verkar hon inte sugen på att verka i det offentliga. Enligt LinkedIn har hon nyligen avslutat ett kandidatprogram via Ekonomihögskolan vid Lunds Universitet och jobbar just nu inom kommunikation och affärsutveckling på ett företag nere i Skåne. Privat står hon dock skriven på en adress i Stockholm, tillsammans med en William Jaeckel.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Annons