ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Dermot Clemenger om relationen till Rickard Sjöberg

12 aug, 2023 
Frida Eklöf
Rickard Sjöberg, Dermot Clemenger
Rickard Sjöberg var en av deltagarna i årets säsong av Let's dance.
Nu berättar jurymedlemmen Dermot Clemenger om relationen till den forne deltagaren.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Dermot Clemenger ryter ifrån: ”Dum i huvudet”Brand logo
Dermot Clemenger ryter ifrån: ”Dum i huvudet”

Dermot Clemenger, 50, är främst känd för sin insats som jurymedlem i TV4:s Let's dance, där han säsong efter säsong gör succé hos tittarna.

Han har många säsongen av programmet i ryggen. Hans första säsong var 2006 för att sedan fortsätta fram till 2015. Då tog han beslutet att ta en paus men återvände till allas glädje 2020 och har återigen en given plats bredvid kollegorna Tony Irving och Ann Wilson.

Dermot Clemenger om relationen till Rickards Sjöberg

En som var med i årets säsong av Let's dance var ingen mindre än den omtyckte tv-profilen Rickard Sjöberg, 54, där han slutade på en fjärde plats.

Men Rickard verkar inte ha hängt läpp för det, utan från dansäventyret fick han med sig massor av erfarenheter och nya vänner. En av dessa är ingen mindre än jurymedlemmen Dermot.

Dagen till ära fyller Rickard hela 54 år, och någon som sett till att gratulera honom i en Instagram-story är ingen mindre än Dermot.

Annons

”Stort grattis till den gentleman av gentleman Rickard på din födelsedag”, skriver han i en story på Instagram.

När Hänt når Dermot berättar han hur relationen till Rickard ser ut, och de verkar minst sagt ha blivit goda vänner under Let's dance.

"Han är en väldigt ödmjuk och snäll man som är svårt att inte tycka om”, skriver Dermot i ett meddelande.

Dermot Clemengers ord om Petra Medes framtid i Let's dance

Men bara dagar innan säsongstart kom det dystra beskedet att Petra tvingades ställa in sin medverkan i programmet. Detta efter att hennes tidigare ryggproblem förvärrades drastiskt.

Istället hoppade förra säsongens vinnare Kristin Kaspersen in som programledare och gjorde David sällskap.

Om vi kommer få se Petra på Let's dance golvet till nästa säsong är dock fortfarande oklart. I ett tidigare meddelande till Hänt har Dermot sagt att han inte vet huruvida Petra kommer vara tillbaka.

Jag har faktiskt ingen aning hur det blir. Jag har inte haft nån kontakt med produktionen sedan säsongen slutade”, skriver Dermot.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons