hänt exklusivt

Dermot Clemenger om relationen till Helena Hysén: ”Träffade...”

Dermot Clemenger och Helena Hysén

Helena Hysén har lämnat en flörtig kommentar på Dermot Clemengers bild – framför alla.
Nu berättar Dermot om hur relationen sinsemellan egentligen ser ut.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Dermot Clemengers ord om splittringen från barnen
0:21

Efter reklamen: Dermot Clemengers ord om splittringen från barnen

(0:21)

Slå på ljud

Helena Hysén, 61, var tidigare gift med Glenn Hysén, 61, men år 2011 valde de forna paret att gå skilda vägar. Men hur ser egentligen Helenas kärleksliv ut sedan skilsmässan? Det må vara oklart men på Instagram har nu Helena skickat en flörtig hälsning till Let's dance jury-profilen Dermot Clemenger, 49.

Sanningen om Helena och Dermots relation

På Instagram har Dermot nämligen delat en selfie som Helena nu synts kommenterat. I kommentarsfälten har Helena skickat en selfie med hjärtögon, vilket betyder att hon gillar vad hon ser.

När Hänt når Dermot berättar han hur relationen egentligen ser ut. Det visar sig inte ligga någon romantik i luften däremot har duon setts vid tidigare Let's dance-tillfällen.

”Nej inte alls. Jag träffade Helena i samband med att Anton var med i Lets Dance två gånger. Det är allt. Många av mina vänner/följare kommenterar bilder med hjärta eller hjärtgubbe. Skulle ha fullt upp om jag hade en relation med alla som kommenterade så”, skriver Dermot i ett meddelande till Hänt.

Dermot Clemengers kärleksliv genom åren

När det gäller Dermots kärleksliv har det gått upp och ner under åren. Tillsammans med ex-frun Diana har Dermot tre barn Molly, Marcus och Maya men år 2010 tog relationen med Diana slut. Efter det fann Dermot kärleken igen, han blev då tillsammans med Sarah Sundqvist. Nio år senare bröt Dermot och Sarah upp, under 2021 kom beskedet att de gått skilda vägar.

– Jag var ihop med mina barns mamma i sexton år och sedan Sarah i nio år. Nu är det bara att försöka landa och jag har inte bråttom att hoppa in i ett nytt förhållande. Det får ta den tid det tar. Men jag känner mig som sagt väldigt harmonisk med var jag befinner mig i livet, berättade Dermot för Aftonbladet om sitt kärleksliv strax efter uppbrottet.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Henrik Jansson/Expressen/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN