ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Dennis Janebrinks hustru Anki nära att brinna upp av missen – orden om skräckhändelsen

14 nov, 2023 
Casper Janebrink och Dennis samt Anki
Det har gått hett till hemma hos familjen Janebrink.
Nu bryter Dennis Janebrink tystnaden om en händelse som däremot inte gick som planerat.
– Raketen flög rakt in i nacken på Anki och brände upp kragen på jackan och lite hår, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Frågan som får killarna i Arvingarna att svettas: ”Femsiffrigt...”Brand logo
Frågan som får killarna i Arvingarna att svettas: ”Femsiffrigt...”

Flamingokvintettens Dennis Janebrink, 77, är pappa till fyra söner, mest känd är sonen Casper Janebrink, 53, sångare i Arvingarna. Men även Capers halvbror Christopher Janebrink, 31, är aktiv inom dansbandsvärlden, han är nämligen en del av Glennartz som Dennis också spelat med under senaste åren.

Dennis Janebrinks skräckhändelse med frun – höll på att brinna upp

Sedan 40 år tillbaka har Dennis varit tillsammans med sin fru Annika Janebrink, 56. När Hänt når Dennis med några frågor om julen kommer han på en situation då det kunde gått rejält illa för frun. Det var faktiskt så illa att Anki höll på att brinna upp.

– Nyår för många år sedan firade vi hemma hela familjen och på den tiden hade vi mycket raketer. Vi hade ställt flaskor och satt raketerna i de men en flaska välte och raketen flög rakt i vårat uterum där alla var samlade och raketen flög rakt in i nacken på Anki och brände upp kragen på jackan och lite hår, men det gick bra tillslut, säger Dennis till Hänt.

Dennis Janebrink om kärlekslivet med 20 år yngre frun

– Det är väl det att var och en får göra det som den vill, i stort sätt. Man måste kunna klara av det och låta varandra göra grejer. Det har aldrig varit problem om jag vill resa med gubbarna och spela golf eller vad som helst. Och hon har haft fria grejer också. Så jag tror att det är nyckeln, sa då Dennis.

Det skiljer hela 20 år mellan Dennis och Anki, en åldersskillnad som han däremot inte anser märks allt för ofta.

FOTO: TT

Annons