ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Dennis Janebrink om utmaningen med Casper och Therese son Hugo

25 aug, 2023 
Casper, Dennis och Therse
Dennis Janebrink njuter av livet som farfar.
I en intervju med Hänt berättar han nu om sitt nya mål för barnbarnets utveckling.
– Inte än men det kommer väl, säger Dennis till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Skrattfest när Arvingarna berättar gamla minnen: "Kilten flög upp"Brand logo
Skrattfest när Arvingarna berättar gamla minnen: "Kilten flög upp"

När Casper Janebrink, 53, och flickvännen Therese Andersson, 35, blev föräldrar till lille Hugo förra året fick även Dennis Janebrink, 77, äran att bli farfar igen.

– Casper har ju en bror som heter Sammie och han har en liten kille som är tio år nu. Så vi har haft barnbarn i omgångar, för vi har ju Caspers barn Alice och Felix också. Vi har inte haft barnen så mycket hos oss egentligen för de har klarat sig själva så mycket familjerna men vi har haft barn runt om kring oss. Först var det mina och Ankis barn när de var små, sen kom barnbarn och nu kommer det ett litet barnbarn igen. Du vet, vi är en stor familj, sa Dennis till Hänt strax efter Hugos ankomst.

Dennis Janebrink om glädjen över att ha barnbarn

Glädjen var stor över familjens tillskott och Dennis har berättat att han och hustrun Annika Janebrink fått äran att vara barnvakter till Hugo många gånger. Inte nog med lille Hugo så blev Dennis farfar ännu en gång strax innan sommaren.

Annons

Några månader senare visar sig nu Dennis fått passa även familjens senaste tillskott.

– Alexander, våran yngsta. Han och Juni har fått en liten Toby, han är typ bara tre månader men vi har varit barnvakt lite grann och det har fungerat skitbra, säger Dennis till Hänt.

Utmaningen med Casper Janebrinks son Hugo: ”Jag har försökt”

Caspers son närmar sig nu året och det menar Dennis är roligt. Han tycker nämligen om när barnen blir lite mer medvetna. Just nu är stort fokus på att Hugo ska börja prata, Dennis längtar nämligen efter att få höra honom säga "farfar".

– Hugo är hela elva månader, säger Dennis.

Kan ni börja kommunicera lite mer då?

– Ja ja, visst. Jag försöker lära honom att säga farfar så fort som möjligt.

Går det bra?

– Nej inte än men det kommer väl.

FOTO: TT

Annons