ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Dennis Janebrinks chock efter händelsen med Casper Janebrinks son Hugo

08 maj, 2023 
Dennis och Casper Janebrink
Casper Janebrink och Therese Anderssons son Hugo närmar sig hela nio månader.
Nu berättar farfar Dennis Janebrink om hur barnbarnet utvecklats.
– Han börjar bli större ju, jädrar va det går fort, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"Brand logo
Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"

Dennis Janebrink, 77, blev farfar till Casper Janebrinks, 53, tredje barn i höstas. Casper har barnen Alice och Felix sedan sitt äktenskap med Helena Janebrink, 45, men blev i september småbarnsförälder igen efter att han och flickvännen Therese Andersson, 35, fått sonen Hugo.

– Det har varit jättetrevligt. Vi har varit barnvakter flera gånger nu. Han var här nyss för de skulle åka på en grej så då var han hemma hos oss. Så han fick sitta i farfars knä och jag matade den lille, har Dennis tidigare berättat om barnbarnslyckan.

Dennis Janebrinks stora familjelycka med barnbarnen

Sedan Hugos födsel har Dennis fått ytterligare ett barnbarn, det avslöjade han nyligen för Hänt. Det är Dennis yngsta son Alexander Janebrink, 30, som har blivit pappa.

Annons

– Nu har vi fått ett barnbarn till. Våran yngsta son Alexander och hans Junie. Junie är alltså Hasse Carlssons barnbarn, så våran yngsta Alexander är tillsammans med Hasse Carlssons barnbarn Junie Carlsson och de har fått barn nu. Det blev en liten gosse som kom för en vecka sedan. Så nu har jag fått ytterligare ett barnbarn, sa då Dennis.

Nya orden om Casper Janebrinks son Hugo: ”Jädrar va det går fort”

Inför sommaren har Dennis och hans fru Annika Janebrink har allt för många planer, däremot väntas ledig tid med familjen som nu består av två småttingar.

– Vi har inget planerat så det får bli som det blir. Vi får ju vara barnvakter nu på två håll så det roligt, säger Dennis till Hänt.

Caspers son Hugo närmar sig nu åtta månader och Dennis tappade nästan hakan när han insåg hur stor pojken var senast se sågs.

– Han börjar bli större ju, jädrar va det går fort. Han var hemma här nyss och hälsade på. Han sprang över golvet i sin gåstol, oj, oj, oj vad det gick undan. Det går fort nu.

FOTO: TT

Annons