ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Dennis Janebrink avslöjar Casper och Therese familjelycka efter sonens födsel

04 okt, 2023 
Dennis, Casper och Therese
Casper Janebrink och flickvännen Therese Andersson har sonen Hugo ihop.
Nu avslöjar Caspers pappa, Dennis Janebrink familjens stora lycka – ett år efter att Hugo föddes.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Casper Janebrinks avslöjande om sonen Hugo – därför syns han inte i mediaBrand logo
Casper Janebrinks avslöjande om sonen Hugo – därför syns han inte i media

Arvingarna-sångaren Casper Janebrink, 53, började på ny kula då han blev småbarnsförälder igen hösten 2022. Casper har sedan tidigare två vuxna barn men efter att funnit kärleken i Therese Andersson, 35, föddes plötsligt hans tredje barn, lille Hugo.

Casper och Therese har tidigare berättat för Hänt om varför sonen inte syns till, de hade nämligen fattat ett gemensamt beslut kring den saken.

– Nej men vi har mycket fina bilder på Hugo men vi har valt att inte lägga upp det på sociala medier, sa då paret till Hänt.

Dennis Janebrink om familjelyckan – stora glädjen på Hugos firande

Pojken som precis fyllt ett år har självklart firats rejält med resterande av medlemmarna i familjen Janebrink. Nu berättar farfar Dennis Janebrink, 77, för Hänt om lyckan över firandet av barnbarnet. Det visar sig varit en riktigt trevlig familjefest för Caspers son.

Annons

”Det var jättetrevligt på Hugos ettårskalas. Det var fint väder så vi kunde vara utomhus för det va mycket folk. Vi hade också med oss Ankis och mitt barnbarn, lille Toby. Hugo fick många presenter, bland annat en bil från oss”, skriver Dennis i ett meddelande till Hänt.

Dennis Janebrinks stora lycka som farfar: ”Varit barnvakt”

Det är nämligen så att Flamingokvintetten-profilen inte bara blivit farfar till Hugo under de senaste året. Caspers lillebror Alexander Janebrink blev även han pappa i våras, något som Dennis tidigare berättat om för Hänt.

– Alexander, våran yngsta. Han och Juni har fått en liten Toby, han är typ bara tre månader men vi har varit barnvakt lite grann och det har fungerat skitbra, sa Dennis till Hänt efter det senaste barnbarnets tillkomst.

Dennis och hans fru Annika Janebrink brukar även vara barnvakter till Hugo, något som Dennis tycker är väldigt roligt. Redan när Hugo bara var några månader gammal började farfar Dennis rycka in och ta hand om Hugo då och då.

FOTO: TT

Annons