ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt

Dennis Janebrink avslöjar Casper Janebrinks nya tv-medverkan: ”Program”

15 jun, 2023 
Dennis Janebrink, Casper och Therese
Casper Janebrink har ett nytt projekt på gång.
Nu avslöjar pappa Dennis Janebrink varför han kommer dyka upp i tv-rutan framöver.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Julia Franzén om relationen till Casper Janebrink: ”Fanns en liten chans när han var singel”
Julia Franzén om relationen till Casper Janebrink: ”Fanns en liten chans när han var singel”

Casper Janebrink, 53, har haft fartfyllda år på senaste. Inte nog med att Arvingarna fortsätter nå stora framgångar så har han även testat vingarna som programledare för Bingolotto. I år blir den tredje sommaren som Casper tillsammans med Agneta Sjödin, 55, leder Bingolotto sommarkväll.

Casper Janebrink och Dennis Janebrinks nya tv-uppdrag

Nu står det klart att vi dessutom kommer att få se Casper i ett helt annat format. Det berättar nu pappa Dennis Janebrink, 78, för Hänt. Casper och Dennis syntes nämligen på en bild tillsammans med den nya dansbandsstjärnan Luciano "Lucianoz" Axelsson, 30, och i ett meddelande till Hänt berättar nu Dennis att de spelade in ett tv-program.

”Det va ett möte med far och son. Det blir ett program i tv om Luciano. Mer vet jag inte”, skriver Dennis till Hänt.

Annons

Lucianoz får egen tv-serie på TV4 – första orden

Programmet som Dennis, Casper och Luciano spelat in är förmodligen Lucianoz dokumentärserie som just nu spelas in för TV4. Det var tidigare i juni som kanalen avslöjade att vi ska få följa Lucianoz väg mot dansbandsdrömmen i en dokumentärserie på TV4 under hösten. Han slog till en början igenom via sociala medie-plattformen Tiktok.

– Det blir en serie om mig, och mitt liv och dansbandsvärlden framåt. Det ska bli så kul, sa Luciano när nyheten offentliggjordes.

Inte nog med sin egna serie kommer Lucinao även att göra flertal stora spelningar i sommar. Bland annat är han en av de som gästar Pernilla Wahlgren, 56, i Allsång på Skansen. Under programmets pressdag fanns Luciano på plats och fotade sig med bland annat Pernilla.

På Instagram har han delat med sig av flertal bilder från dagen på Skansen, bland annat en bild på sig och programledaren.

”Bästa Pernilla Wahlgren”, skriver han på Instagram.

FOTO: TT

Annons