Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Deltagarnas starka reaktion efter skräckbeskedet i AYTO: ”Vidervärdigt äckligt”

16 apr, 2018 
Produktionens val av tävlingsmoment i kvällens avsnitt av dokusåpan Are you the one Sverige på TV3 får deltagarna att reagera starkt. De tvingas dricka en frukt som är klassad som världens mest illaluktande.
Annons

I kvällens avsnitt av Are you the one Sverige på TV3 står det som vanligt tävlingar på agendan. Vinsten är i vanlig ordning en dejt, men vad som inte tillhör vanligheten är själva tävlingsgrenen.

Finalmomentet i tävlingen är att dricka upp ett glas juice från den otroligt illaluktande frukten Durian, som är känd för att vara världens mest illaluktande frukt. Den är till och med förbjuden att äta på hotell och offentliga platser i Thailand. My Höglund, 29, Sanna Mörsare, 25, Anna Lundin, 26, och Malin Björklund, 24, behöver dricka upp ett helt glas för att vinna tävlingen.

Inte helt oväntat tycker de fyra tjejerna att det känns jobbigt att bara känna lukten av vad de snart ska tvingas dricka.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det luktar gammal mjölk, det var vidervärdigt äckligt, säger Sanna Mörsare och fortsätter:

– Jag fick inte ens ner den i svalget, den vände och kom upp.

Annons

Hon beskriver det som det värsta hon någonsin haft i sin mun, men alla tjejerna kämpar trots det på, några mer målinriktade än andra. Under tävlingens gång är de alla fyra nära på att käkas ett flertal gånger, och någon som faktiskt gör det – i sitt glas – är Anna Lundin. Men det hindrar henne inte från att fortsätta dricka upp både frukten och spyan.

– Jag kräktes i glaset sen drack jag upp det, säger Anna Lundin efter tävlingen.

Och tur var väl det, för slutligen var det Anna Lundin och My Höglund som rodde hem tävlingen och där med vann en varsin dejt.

Här är alla deltagare i Are you the one Sverige 2018:

Foto: TV3

Annons