Deltagarnas hån mot Mergim – efter beskedet i Farmen

Mergim, Simon och Jens

Det blir en del skitsnack i Farmen – då flera känner sig rejält svikna av två deltagare.
– De både hugger oss i ryggen, säger Jens Rönnqvist i programmet.

Årets säsong av Farmen är i full gång på TV4 och i takt med att deltagarna blir allt färre blir konflikterna mellan dem allt mer intensiva. I måndagens avsnitt av programmet är det flera upprörda deltagare – som är ordentligt besvikna på varandra. Det är när Mergim Qoqaj, 26, väljer Sofie Hodén, 29,  till storbonde som snacket börjar gå bland deltagarna, då de menar på att de är i olika pakter. 

– Det var inte jätteväntat, säger Sofie efter att hon blivit vald.

Simon Axelsson, 25, berättar hur besviken han är över Mergims val under en synk i programmet.

– Att han valde henne som storbonde gör mig inte så chockad, men hon ville ju att han skulle åka så Mergim ser kanske inte så klart.

Han berättar även sina tankar för Fredrik Andersson, 21, i programmet.

– De andra sitter och önskar att han ska åka ut men ändå väljer han en av dem till storbönder. Jag förstår mig inte på det. Elaka och svaga människor. Tänk om jag sitter och önskar att du ska åka härifrån, men ändå väljer du mig tills storbonde, för att du inte fått höra detta då det är bakom din rygg.

Jens frustation över Mergims val

Även Jens Rönnqvist, 31, blev upprörd över att Mergim valde en deltagare från den andra ”pakten”. Han ger även en känga till Sofie och menar på att hon fjäskat sig till utmärkelsen.

– Mergim hade en enda uppgift den här svängen. Det var att om han åker ut så skulle han välja mig eller Peter som storbonde, men inte ens de klarade han av. Istället har Sofie hjälpt honom att plugga och smöra för honom, så de både hugger oss i ryggen. Jag är djupt besviken på både Mergim och Sofie, säger Jens.

Sofie svarar på kritiken i programmet under en synk.

– Jag blev glad över att bli storbonde, men det som blev tråkigt är att de blev snack om att jag försöka övertala Mergim att jag ska bli storbonde genom att hjälpa honom plugga. Det stämmer verkligen inte, jag har pluggat med honom för att vara schysst.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!